Ventus Sailing Cruises excl aanbieder zeilcruises Tussock Cruising


Luxe zeilcruises in Turkije en Griekenland

AMERSFOORT, 20090223 -- Op 2 januari 2009 is Ventus Sailing Cruises van start gegaan. Een nieuwe reisorganisatie die geheel verzorgde zeilcruises langs de Turkse kust en een aantal Griekse eilanden aanbiedt.

Ventus Sailing Cruises beschikt over een vloot van 9 zogenaamde gulets, klassieke, houten zeiljachten met bemanning. Het zeilen en relaxen zijn essentieel voor een heerlijke luiervakantie. Tijdens de zeilcruise worden prachtige, verlaten baaien aangedaan, kleine dorpjes, historisch interessante plaatsen etc. Passagiers bepalen dagelijks zelf de invulling van de reis. Het is mogelijk om op individuele basis te reserveren, maar men kan ook een 'eigen schip' charteren met bijv. een groepje vrienden, collega's of jaarclubgenoten. De bemanning (kapitein, chef en matrozen) zeilt het schip zonder hulp van de passagiers en de chef tovert de heerlijkste authentieke Turkse gerechten uit zijn kombuis.

Ventus Sailing Cruises is een nieuwe organisatie en is exclusief agent voor Tussock Turizm AS te Bodrum, Turkije. Eigenaar van Ventus is Robert Jan Oberink, een bekende naam in de wereld van zeilcruises. Robert Jan heeft veel expertise en ervaring opgebouwd in de 11 jaar die hij als commercieel manager bij een touroperator (Tussock) in cruises heeft gewerkt.





Ingezonden persbericht