Caravan trekken op zijn Spaans


Memo Handelsonderneming importeur van Spaanse trekhaken

BLEISWIJK, 20090223 -- Memo Handelsonderneming is importeur geworden van Aragon trekhaken uit Spanje. Memo is reeds importeur van andere trekhaken uit duitsland van de fabrikanten SMV Metall en Linnepe GmbH. Deze laatst genoemden zijn sterk in het leveren van trekhaken voor kampeerauto's.

ENGANCHES Y REMOLQUES ARAGON, S.L. is met name sterk in het razendsnel ontwikkelen van nieuwe trekhaken voor nieuwe auto's. De ontwikkeling en uitlevering van deze nieuwe trekhaken duurt 3 weken. De snelheid is te danken aan oa. een moderne fabriek, met een
geoliede en supper high tech R&D afdeling en eigen geijkte testbank. Het productie proces is voor 70% geautomatiseerd dmv las robots en lopende band. Ook de afwerking (powder coated) gebeurd op de fabriek zelf.
Door de samenwerking tussen Aragon en Memo kan Memo naast de campertrekhaken ook een compleet programma personen en bedrijfswagen trekhaken leveren. De trekhaken worden in Nederland geleverd aan garagebedrijven en aangesloten dealers.
Meer informatie over Memo en de producten is te vinden op www.memo-europe.nl. Memo Handelsonderneming, Lorentzstraat 15, 2665 JG, Bleiswijk, T 010-5190201





Ingezonden persbericht