Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond


Amersfoort: 23 februari 2009

KNLTB EN TON DE ROOIJ TENNIS VERLENGEN SPONSORCONTRACT

De Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) en Ton de Rooij Tennis BV hebben hun samenwerking met drie jaar verlengd. Gedurende deze periode zal de gerenommeerde banenbouwer als Official Supplier alle tennisbanen aanleggen voor de in Nederland gehouden wedstrijden van de Davis Cup, Fed Cup, Masters en het REAAL straattennis. Op de banen van het ABN AMRO World Tennis Tournament, eveneens aangelegd door Ton de Rooij Tennis BV, tekenden beide partijen het contract.

De KNLTB is zeer verheugd met de verlenging. "Ton de Rooij Tennis BV is voor de KNLTB een belangrijke partner. De aangelegde banen zijn altijd van hoge kwaliteit. Ton de Rooij Tennis BV is een autoriteit op het gebied van de aanleg van tennisbanen, zowel voor de KNLTB als voor de internationale tennisfederatie (ITF)", aldus Evert-Jan Hulshof, algemeen Directeur van de KNLTB.

Voor de banenexpert blijkt uit de verlenging van het suppliercontract waardering voor het werk dat ze leveren: "De verlenging is een bevestiging voor de kwaliteit en zorg die wij keer op keer leveren, niet alleen voor evenementen zoals de Davis Cup, maar ook voor tennisverenigingen", aldus Mathieu de Rooij.

Ton de Rooij Tennis BV (www.tonderooij.nl) is gevestigd in Zoeterwoude-Dorp en bestaat sinds 1980. Het bedrijf is toonaangevend op het gebied van de aanleg van tennisbanen, het onderhouden van allweather-toplagen en het leveren van inrichtingsmaterialen.