Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

TWEE NIEUWE GEZICHTEN VULLEN CREATIEF TEAM IDTV INFO & ENTERTAINMENT AAN

Amsterdam, 23 februari 2009 ­ Twee nieuwe gezichten vullen sinds kort het creatieve team van IDTV Info & Entertainment aan. Justine Huffmeijer en Peter Blom zijn inmiddels werkzaam bij IDTV als respectievelijk Creative Producer en Creative. Samen met Wik Becker en Jan-Pieter Stafleu maken zij het team, dat wordt aangestuurd door Lennart Pijnenborg, Head of IDTV Info & Entertainment , compleet.

Peter Blom, afkomstig van de AVRO waar hij de afgelopen drie jaar verantwoordelijk was voor programmaontwikkeling en amusement, is als Creative het klankbord voor de Creative Producers en geeft daarnaast leiding aan het team Research & Development. Peter houdt de markt nauwlettend in de gaten en signaleert mogelijkheden. I.s.m. de Creative Producers speelt hij hier vervolgens op in. Justine Huffmeijer, die onder andere bij Eyeworks als gedelegeerd producent werkzaam was, werkt nu bij IDTV Info & Entertainment als Creative Producer. Justine richt zich met name op RTL 4 en 5, SBS 6 en Nederland 1 en het ontwikkelen van groot entertainment en reality.

Naast deze twee nieuwe gezichten bestaat het creatieve team uit Creative Producers Wik Becker en Jan-Pieter Stafleu. Wik Becker is verantwoordelijk voor infotainment en crossmediale sponsored concepts. Jan-Pieter Stafleu voor infotainment en programmering.

IDTV
IDTV, opgericht in 1977, is als tweede grote onafhankelijke productiemaatschappij van Nederland, toonaangevend in de ontwikkeling en productie van (geïntegreerde) concepten op het gebied van televisie, internet, film, evenementen en promotiecampagnes. IDTV produceert met respect voor het individu en probeert met haar producties de coherentie in de samenleving te bevorderen.

Noot voor de redactie/

Ingezonden persbericht