Ingezonden persbericht


Persbericht

RES Software introduceert Platinum Edition van RES PowerFuse

~ Platinum Edition zorgt ervoor dat IT-managers probleemloos de juiste IT-diensten kunnen leveren ~

's-Hertogenbosch 23 februari 2009 - RES Software introduceert een totaalpakket voor Windows-omgevingen. De Platinum Edition van RES PowerFuse biedt alle functionaliteit om een persoonlijke, veilige en betrouwbare werkomgeving te bieden aan de eindgebruiker. Daarnaast maakt de toegevoegde run book automation-technologie het mogelijk om veranderingen in Microsoft Windows-omgevingen te automatiseren. Dit bevrijdt de IT-manager van dagelijks terugkerende IT-taken. Met RES PowerFuse Platinum Edition hebben IT-managers alle instrumenten in handen om de juiste diensten te leveren aan de juiste persoon, op het juiste moment.

Werkomgeving personaliseren
RES PowerFuse maakt het personaliseren van de werkomgeving eenvoudig. Door de werkomgeving volledig af te stemmen op de individuele behoeften van de eindgebruiker wordt de productiviteit en tevredenheid verbeterd. De Platinum Edition biedt de mogelijkheid om de toegang tot applicaties, het uiterlijk en de toegang tot de desktop-omgeving aan te passen.

Beveiliging
Belangrijke bedrijfsgegevens worden beschermd dankzij de Workspace Security-functionaliteit binnen RES PowerFuse. Naast het beveiligen van de toegang tot applicaties voorkomt Workspace Security ook dat er ongeautoriseerde software wordt geïnstalleerd binnen werkomgevingen.

Provisioning
Gebruikers moeten te allen tijde de juiste diensten tot hun beschikking hebben. Voor IT-beheerders betekent dit dat zij vaak geconfronteerd worden met terugkerende wijzigingen van accountgegevens, applicaties en autorisatie. Provisioning binnen RES PowerFuse Platinum Edition zorgt ervoor dat deze terugkerende IT-beheertaken geautomatiseerd kunnen worden, waardoor veel tijdsbesparing gerealiseerd wordt.

Snapshot Intelligence(TM)
Een ander belangrijk onderdeel van RES PowerFuse Platinum Edition is Snapshot Intelligence(TM). Deze technologie stelt IT-beheerders in staat om optimaal gebruik te maken van snapshot technologieën. Snapshot Intelligence detecteert het gebruik van een snapshot en geeft automatisch de historie van aangebrachte veranderingen weer. Hierdoor hoeven wijzigingen niet langer handmatig aangebracht te worden bij het gebruik van snapshots. Snapshot Intelligence biedt ook informatie over wanneer snapshots zijn gebruikt.

"In de Platinum Edition worden de krachten van RES PowerFuse en RES Wisdom voor het eerst samengevoegd in één enkel product", stelt Ron Grevink, Vice President Marketing bij RES Software. "IT-professionals beschikken hiermee over alle technologieën die zij nodig hebben om de juiste IT-diensten te kunnen leveren. RES Wisdom en RES PowerFuse hebben in de praktijk bewezen een uitstekende combinatie te zijn." Meer informatie op: http://www.ressoftware.com/page.aspx?id=320&l=EN.

(373 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over RES Software
RES Software is een onafhankelijke ontwikkelaar en leverancier van software, opgericht in 1999. De producten van RES Software stellen IT-afdelingen in staat om hun Microsoft Windows®-omgevingen te beheren. RES Software levert IT met als uitgangspunt de behoeften van mensen in hun dagelijkse werk. Verschillende technologieën worden samengebracht met één doel: de juiste diensten aanbieden, aan de juiste personen, op het gewenste moment. RES Software ontwikkelt zijn producten in nauwe samenwerking met zijn klanten. Meer dan 2.500 organisaties wereldwijd maken gebruik van de producten van RES Software, welke exclusief via een netwerk van gecertificeerde partners geleverd worden.

Voor meer informatie over RES Software, kunt u contact opnemen met Hilde van der Heijden van RES Software: Tel: + 31 (0)73 622 8800
E-mail: h.vanderheijden@ressoftware.com

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Cathelijne van den Bosch van LEWIS - Global Public Relations: Tel: + 31 (0)40 235 4600
E-mail: resbenelux@lewispr.com

Altijd als eerste de laatste persberichten van RES Software via deze RSS-feed: feed://www.lewiswire.com/nl/rss.php?client=425

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com & www.lewismediacentre.com
Agency blog: www.lewis360.com