Ingezonden persbericht


Wat?
Piratenweek

Wanneer?
23 t/m 27 februari 2009

Waar?
BillyBird Park Hemelrijk

Tijd?
Dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur (Receptie sluit om 16.00 uur)

PERSBERICHT

Help, daar zijn de piraten weer!


Het is de piraten in voorgaande jaren vast heel goed bevallen in Zeeroversland bij BilyBird Park Hemelrijk, want het is al bijna een traditie geworden dat zij het park iedere Voorjaarsvakantie overmeesteren. Ook nu zijn de piraten weer onderweg naar Volkel!

Naar verwachting zullen zij op maandag 23 februari in de ochtend aankomen in het park en op vrijdagavond 27 februari pas weer huiswaarts keren. In die week, de 'Piratenweek', zullen er allerlei extra spannende activiteiten plaatsvinden in het park.

De echte speurneuzen kunnen tijdens de Piratenweek hun hart ophalen tijdens de fotospeurtocht. Het spel kan opgehaald worden bij de balie in Zeeroversland. Onder alle speurders met een goede oplossing wordt dagelijks een stoer piratenkado verloot!

Piraat Spierbal zit klaar in Zeeroversland om zijn armpje te laten drukken. Wie van Spierbal wint, mag een kadootje grabbelen uit zijn piratenschatkist! Deze piraat is trouwens ook heel goed in goochelen, en dat laat hij je graag zien in zijn piratenhol. Verder hebben we ook nog Piraat Visgraat met zijn hengelspel. Wanneer je beet hebt én Visgraat in een goede bui is, trakteert hij je misschien wel op een heerlijke piratenlekkernij...!

Poppentheater
Natuurlijk zijn er tijdens de Piratenweek ook spannende voorstellingen te beleven in het knusse Poppentheater. Dagelijks om 13.30 uur start de voorstelling 'de verdrietige kapitein'. De kapitein gaat op reis. Niet om een schat te zoeken, niet om een spannend avontuur te beleven, maar omdat hij verdrietig is. Heel erg verdrietig! Hij staat achter zijn roer en huilt tranen met tuiten. Omdat Lorre, zijn papegaai, weg is. Piraat Aadje en Agaath hebben er alles aan gedaan om de kapitein op te vrolijken, maar telkens moest hij toch weer aan Lorre denken. Nu heeft de kapitein besloten om alleen op reis te gaan, maar zou hij ook echt alleen gaan? Of gaan er toch ook stiekem piraten mee aan boord? En wordt de kapitein daar blij van? Kom maar snel kijken naar een nieuw piratenavontuur!

BILLYBIRD PARK HEMELRIJK
BillyBird Park Hemelrijk beschikt naast de ruime binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis ook over een Verkeersspeeltuin, een uitgestrekt survivalgebied, een knus Poppentheater en een prachtig strandbad. In de Outback Valley vindt men een spannend touwenparcours, een bootjesglijbaan en de klimberg Hemelaya. BillyBird Park Hemelrijk biedt jaarlijks ruim 300.000 bezoekers binnen én buiten plezier. Het park is te vinden aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel. Hemelrijk is 365 dagen per jaar vanaf 10.00 uur geopend. Alle activiteiten en shows zijn inbegrepen bij de all-in toegangsprijs van ¤ 7,50 pp.p., abonnementhouders en kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Bel voor meer informatie: (0413) 277 000 of bezoek de internetsite www.billybird.nl.