Gemeente Uithoorn

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
gemeente@uithoorn.nl

Voortgangsbericht Brede School Legmeer

print
23 februari 2009
De bouw van de Brede School Legmeer aan de Randhoornweg vordert gestaag. Half maart wordt het hoogste punt bereikt met het realiseren van het dak van de tweede verdieping. De contouren van het totale schoolgebouw zijn dan goed zichtbaar.

De gevel bestaat nu vooral uit beton en kozijnen, door de metselaar die inmiddels gestart is zal dit snel veranderen. De partners van de Brede School Legmeer zijn dan ook trots op het feit dat het gebouw zijn uiterlijk aan de buitenwereld laat zien. Niet alleen aan de buitenzijde wordt druk gewerkt, binnen vorderen de werkzaamheden aan de technische installaties en heeft de aannemer de eerste tussenwanden geplaatst.

Oplevering in september

De oplevering van de Brede School Legmeer zal naar verwachting plaatsvinden op 14 september, als er deze winter geen vorstverlet meer is. Het streven voor de bouwvakantie op te leveren is helaas niet gelukt. De verhuizing van de basisscholen De Kwikstaart, Toermalijn, De Dolfijn en Stichting Uithoornse Kinderopvang naar de Brede School Legmeer staat gepland rond de herfstvakantie.

Sloop

Het bestaande scholencomplex de Legmeer en de twee schoollocaties van De Dolfijn, Hélène Swarthlaan en Johan de Wittlaan, worden zo snel mogelijk na het leegkomen gesloopt.
^