Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom, 23-02-2009

Drie aanhoudingen tijdens toezicht carnaval

ROOSENDAAL: Tijdens het horecatoezicht in het district Bergen op Zoom zijn zondag drie aanhoudingen verricht. Over het algemeen verliep de viering van carnaval redelijk rustig, enkele incidenten uitgezonderd.

De politie heeft maandagmorgen rond 03.30 uur op de Dominestraat in Roosendal een 24-jarige man uit Roosendaal aangehouden wegens
vernieling. Hij sloeg een ruit van de voordeur van een woning kapot. De man had ruzie met zijn vriendin over haar gedrag tijdens het stappen en uitte zijn frustratie op het raam. Met een proces-verbaal is de Roosendaler heengezonden.

In Steenbergen werden twee arrestaties gedaan. Een 37-jarige inwoner van De Heen werd rond 23.30 uur op de Berenstraat gearresteerd. Hij wordt verdacht van mishandeling van een andere stapper. Op de Markt waren agenten rond 00.30 uur genoodzaakt om pepperspray te gebruiken bij de aanhouding van een 47-jarige man uit Nieuw-Vossemeer. De man was buitengezet bij een kroeg en werd herhaaldelijk gevraagd te vertrekken. De man gaf daaraan geen gehoor. Het bleef nog even onrustig bij het café, omdat ook ander bezoekers zich ermee wilden bemoeien.

Dronken automobilist van de weg gehaald

STANDDAARBUITEN: Een 44-jarige automobilist uit Dirksland is
maandagmorgen rond 04.50 uur aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol. Dat gebeurde op de A59 ter hoogte van knoopunt Noordhoek. Agenten kwamen ter plaatse na een melding van een materieel ongeval. De bestuurder mocht blazen en daaruit kwam een waarde van 450 ug/l. De Dirkslander is met een proces-verbaal en een rijverbod van vier uur heengezonden.

Roosendaler vernielt fiets bij ex-vrouw

OUDENBOSCH: De politie heeft zondagavond rond 18.30 uur een 39-jarige man uit Roosendaal aangehouden wegens vernieling van een fiets. Agenten reageerden op een melding dat de man een fiets bij de woning van zijn ex-vrouw had vernield. Hij was daarvoor over de schutting geklommen. De man staat als veelpleger geregistreerd en is dus conform de afspraken met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 23-02-2009 14:48 | © Regio Midden en West Brabant |