Samas NV

Samas Nederland doet volgende stap in het verbeteren van haar structuur

Houten, 23 februari 2009 - Kantoorinrichter Samas Nederland zal per 1 april 2009 een aantal aanpassingen in haar verkooporganisatie doorvoeren Vereenvoudiging van de interne organisatie en kortere communicatielijnen leiden tot een slagvaardigere organisatie.

De commerciële aansturing van de huidige vier verkoopregio's zal worden vereenvoudigd. Dit zal resulteren in twee Samas Office regio's: Noord en Zuid. Regio Noord omvat de provincies Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Regio Zuid omvat de provincies Zuid-Holland, Noord-Brabant, Zeeland en Limburg.

Met `Meet & Greet Points' in zowel Amsterdam, Rotterdam als Tilburg, wordt op een nieuwe wijze invulling aan de lokale activiteiten gegeven. De huidige vestiging in Capelle a/d IJssel zal worden verruild met een lokatie in de Van Nelle ontwerpfabriek in Rotterdam. Op deze inspirerende ontmoetingsplaats voor architecten en vormgevers mag Samas als eigentijdse kantoorinrichter niet ontbreken.

De binnendienst van de verkooporganisatie zal per 1 april a.s. geconcentreerd worden in "The Village Office" in Houten - het belevingskantoor van Samas en tevens het internationale hoofdkantoor van Samas NV. Concentratie van deze belangrijke afdeling zorgt voor meer uniformiteit en biedt ruimte om verder te werken aan de kwaliteit van de diverse werkprocessen. Tevens zal een centraal opererende binnendienst voor verdere optimalisatie zorgen in de samenwerking en communicatie met de klant en onderling.

Voorts maakt Samas bekend dat een intentieverklaring is getekend voor de verkoop van Erco Interieurbouw in Valkenswaard door middel van een management buy-in. Deze transactie stelt Samas en Erco in staat de huidige commerciële samenwerking voort te zetten en hiermee een groei in de sector van interieurbouw te realiseren. Tegelijkertijd biedt dit Erco, dat is gespecialiseerd in full-service interieurbouw en een omzet heeft van ongeveer EUR 8 miljoen op jaarbasis, de mogelijkheid om een meer zelfstandig pad te kiezen en daarmee het vereiste rendement op lange termijn te realiseren.

Copyright © 2009 Samas kantoorinrichting & kantoormeubilair