Saxion Hogescholen
BR>

ma 23 februari 2009

Saxion start arbeidsmarktcampagne


Vanaf 14 februari start Saxion voor het eerst in haar geschiedenis een langlopende arbeidsmarktcampagne, met de titel "Een andere kant van uw carrière" om talent uit de praktijk te werven. Saxion is de snelst groeiende hogeschool van Nederland. Daarnaast krijgt Saxion de komende jaren te maken met een vergrijzing van het personeel. Om te voorzien in de grote behoefte aan hooggeschoolde medewerkers is een print- en onlinecampagne ontwikkeld in samenwerking met reclamebureau Publicis (o.a. bekend van Landmacht campagne Geschikt/ Ongeschikt). De doelgroep wordt hiermee gemotiveerd om de overstap naar het hoger onderwijs te maken. De campagne zal te zien zijn in regionale en landelijke dagbladen, vak- en business-to-business bladen en op gerelateerde websites.

Wie zoekt Saxion?

Saxion zoekt vooral academisch geschoold talent uit de praktijk die hun kennis en ervaringen wil delen met studenten en medewerkers. Voor deze andere kant van de carrière zijn een flinke dosis bezieling en sociale feeling onmisbaar. Naast docerende taken, participeren docenten ook in praktijkgericht onderzoek, waarmee Saxion een innovatieve bijdrage levert aan het bedrijfsleven en de maatschappij. Saxion biedt naast docentfuncties, uiteraard ook diverse ondersteunende en managementfuncties in de academies, kenniscentra en ondersteunende diensten.

Relatie werkveld

Uniek aan deze campagne is dat Saxion haar relaties met het werkveld benut heeft om de campagne tot stand te laten komen. Zo hebben bijvoorbeeld NH-Hoteles, Voetencentrum Oosterpoort, KienhuisHoving Advocaten en Notarissen en Norit en FC Twente keeper Sander Boschker hun medewerking aan de campagne verleend. Deze bedrijven zijn in de printcampagne te zien door vermelding van hun visitekaartje


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------

Meer informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met drs. Ingrid Lammerse, directeur HRM, tel. 053 - 487 16 21 of Rob Admiraal, directeur Interne en Externe Betrekkingen, tel. 053 -487 16 31.