Gemeente Bergambacht


Verkiezing Jeugdvrijwilliger van Bergambacht

---

Bergambacht, 23 februari 2009

De Vrijwilligersavond vindt plaats op zaterdag 14 maart 2009 vanaf 19.00 uur in Zalencentrum de Waard, Meidoornstraat 7 in Bergambacht. De avond is bedoeld om (jeugd)vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Ook vindt deze avond de verkiezing plaats van De Jeugdvrijwilliger van Bergambacht.

Het thema van de Vrijwilligersavond is dus jeugd. Dit betekent dat elke vrijwilliger die zich binnen een vereniging of instelling bezig houdt met jeugd (denk bijvoorbeeld aan jeugdleiders, jeugdwerkers, jeugdtrainers) van harte uitgenodigd is.

Tijdens deze avond wordt een heerlijk buffet aangeboden en vindt de verkiezing plaats voor De Jeugdvrijwilliger van Bergambacht. Deze vrijwilliger wordt op een leuke manier in het zonnetje gezet en wordt geïnterviewd voor de vrijwilligerskrant.

Heeft u een kandidaat voor deze verkiezing of wilt u de avond bijwonen? Neem dan voor 1 maart contact op met Mariëlle den Hoed, afdeling samenleving, via telefoonnummer (0182) 356554 of email: m.denhoed@bergambacht.nl. Ook voor meer informatie kunt u hier terecht.

Wij hopen al uw jeugdvrijwilligers tijdens deze avond te mogen begroeten!


---