Achmea Groep

GIBO Groep vitaler door samenwerking

18 februari 2009

Werknemers vitaler en minder administratie voor de werkgever: dat is het doel van de intensieve samenwerking die GIBO Groep Accountants en Adviseurs en Zilveren Kruis Achmea recent zijn aangegaan.

`Met de geïntegreerde diensten in ons `Samen Beter-Af-team' kan de werkgever veel energie steken aan het verhogen van werklust binnen zijn bedrijf', aldus Arné van den Boom van Zilveren Kruis Achmea. GIBO Groep krijgt een breed scala aan producten en diensten, zoals een collectieve zorgverzekering, gerichte arbodienstverlening en een aantal werkgeversverzekeringen zoals de WGA-uitstapverzekering.

Eigen vitaliteit

Gogan Rommy van GIBO Groep: `Door deze aanpak kunnen onze werknemers zelf actief aan de slag met hun eigen vitaliteit. Naast de uitgebreide mogelijkheden die de collectieve zorgverzekering biedt, krijgt iedereen toegang tot V-online. Deze internetapplicatie gaat uit van de persoonlijke situatie van een werknemer. De werknemer vult vragenlijsten in en doet een aantal tests. Vervolgens ontvangt hij tips en adviezen. Bij vragen kan de werknemer online terecht bij de deskundigen van Achmea Vitale.'

Door het geïntegreerde aanbod is de bedrijfsarts in staat om werknemers met klachten rechtstreeks de juiste interventie aan te bieden. Dit zorgt ervoor dat werknemers sneller terug zijn op de werkplek.

Uniek

Zilveren Kruis Achmea en Achmea Vitale hebben als enige in de markt zorg, arbodienstverlening en inkomensverzekeringen geïntegreerd. Dit unieke concept wordt aangeboden aan werkgevers middels het `Samen-Beter-Af-team'.