Gemeente Loenen aan de Vecht


Onderzoekswerkzaamheden Kanaaldijk Oost te Nigtevecht

De laatste jaren is de toestand van de Kanaaldijk Oost vanaf Nigtevecht richting Weesp sterk verslechterd. De schades aan het wegdek bestaan uit asfaltrafeling, verzakkingen, spoorvorming etc.

Door gemeente Loenen is een inventarisatie gemaakt van de schadebeelden.

De schadebeelden zijn van dien aard dan wij genoodzaakt zijn op korte termijn een uitgebreid onderzoek op te starten naar de oorzaken van de schadebeelden in het belang van de veiligheid van de weggebruikers.

De Kanaaldijk Oost zal vanaf 9 maart over een periode van 3-5 weken een aantal dagen met één rijstrook afgesloten zijn voor het doorgaande verkeer. Door middel van bebording en aktiewagens wordt het verkeer langs de werkzaamheden geleid. De weg wordt dus niet afgesloten, maar zal op het gedeelte vanaf de Komgrens tot aan Nigtevecht (brug) voor één rijstrook toegankelijk zijn. Op deze wijze proberen wij de overlast te beperken en kan het onderzoek op een veilige manier uitgevoerd worden. Aanliggende panden blijven bereikbaar.

Nadat de onderzoeksresultaten bekend zijn, zal Gemeente Loenen gepaste maatregelen nemen om de wegkwaliteit te verbeteren.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met dhr. C.Smits, e-mail c.smits@loenen.nl of 0294-236262

Wij hopen bij deze onderzoekswerkzaamheden de overlast tot een minimum te beperken en vragen u begrip voor deze situatie.