Politie Zuid-Holland-Zuid

23/02 Persberichten district Alblasserwaard/Vijfheerenlanden

Dordrecht, 23-02-2009

ZOON DES HUIZES AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING

PAPENDRECHT Voor het vernielen van de voordeur van het huis van zijn moeder is een 20-jarige inwoner van Terneuzen zondagavond door de politie aangehouden. De zoon had een woordenwisseling met zijn moeder gehad waarna hij de voordeur had ingeschopt. De moeder heeft aangifte gedaan bij de politie. Het incident had zondagavond 23 februari plaats in de woning van de moeder op de PJ Troelstrastraat.

DRIE DURE AUTOS MEEGENOMEN BIJ INBRAAK IN BEDRIJF

SLIEDRECHT Bij een inbraak in een bedrijf aan de Leeghwaterstraat zijn de afgelopen nacht, van zondag 22 op maandag 23 februari drie dure autos gestolen. De inbrekers konden binnenkomen door het toegangshek open te breken waarna zij een ruit vernielde en het bedrijfspand binnen konden komen. Door het wegnemen van drie autosleutels konden de drie op het terrein geplaatste autos worden meegenomen. Het betreft een Audi S8, een Dodge Ram SRT-10 en een Chrysler R8. Alle drie de autos zijn internationaal gesignaleerd. Het bedrijf heeft aangifte gedaan van de inbraak die tussen 01.40 uur en 01.55 uur plaats heeft gevonden.

MEISJE GEWOND NA AANRIJDING DOOR SCOOTER

GORINCHEM De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding van zaterdagmiddag 21 februari rond 16.30 uur. Een 12-jarige fietser afkomstig uit Boven-Hardinxveld werd op de Mollenburgseweg aangereden door een scooter. De bestuurder van de scooter stopte niet en reed door in de richting van de Haarsekade/Wilhelminalaan. Het 12-jarige meisje kwam bij de aanrijding ten val en moest met onbekend letsel naar het ziekenhuis worden gebracht. Getuigen hebben gezien dat de man op de grijze scooter met twee opvallende rode strepen reed. De man droeg geen helm en had een grijze joggingsbroek aan. Om te achterhalen wat er daadwerkelijk is gebeurd is het belangrijk om achter de identiteit van de dader te komen. Met informatie kunt u bellen naar de politie op 0900-8844.