Politie Zuid-Holland-Zuid

090222_Dordrecht Zwijndrechtse Waard

Dordrecht, 23-02-2009

VERNIELING TANKSTATION
H-I-AMBACHT Bij een tankstation aan de Sandelingenweg in H-I-Ambacht is in de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 februari een 50-jarige man uit Den Haag aangehouden. De man wordt ervan verdacht dat hij enkele spullen probeerde stelen. Ook heeft de man vernielingen aangericht aan o.a. de ruiten en de deur. De politie stelt een onderzoek in.

ZAKKENROLLEN
DORDRECHT Een 42-jarige vrouw uit Dordrecht is zaterdagmiddag 21 februari beroofd van haar portemonnee. Dit gebeurde in een winkel aan de Voorstraat in Dordrecht. De vrouw lette even niet op en ontdekte vervolgens dat haar portemonnee niet meer in haar tas zat. In de portemonnee zaten onder andere bankpassen en contant geld.

INBRAAK IN BEDRIJF: VERDACHTEN AANGEHOUDEN
MOLENAARSFGRAAF/DORDRECHT Bij een bedrijf aan de Polderweg Oost in Molenaarsgraaf is op zaterdagochtend 21 februari in de vroege morgen ingebroken. Hierbij werden meerdere zware gereedschappen ontvreemd. Later die nacht werd op de Brouwersdijk in Dordrecht een auto staande gehouden. In de kofferbak troffen agenten meerdere gereedschappen aan. De verdachten gingen ervandoor, maar al snel konden er twee 24-jarige mannen uit Roemenië worden aangehouden. De mannen hebben de diefstal uit het bedrijf in Molenaarsgraaf bekend. Ook de auto waarin zij de spullen vervoerden, bleek gestolen te zijn