Gemeente Elburg


Elburg, 23 februari 2009

Sociaal Café biedt lage drempel voor mensen die gezelligheid zoeken

Dat is nou precies wat het Sociaal Café `Escape' in de Gemeente Elburg wil bieden: laagdrempeligheid, want iedereen is van harte welkom. Soms loop je misschien een beetje met de ziel onder de arm. Dat is nergens voor nodig. Het is vaak leuker om met andere mensen samen de vrije zaterdagavond door te brengen en dan ben je bij het Sociaal Café `Escape' van Stichting Wiel aan het juiste adres.

In de `Escape' hoef je niets. Er hangt een gezellige en ongedwongen sfeer en iedereen is welkom. Je kunt iets drinken, er wordt muziek gedraaid en er zijn verschillende spelmogelijkheden als tafelvoetbal, poolen, bordspelen. Vanaf zaterdag 28 februari wordt om de week gestart met het Sociaal Café van 18.00 - 21.00 uur. Het adres is: Zwolscheweg 4 (bij ESC-terrein), in Elburg.

Je kunt samen komen, maar ook gewoon alleen. Wij staan klaar om je te ontvangen. Wil je meer weten? Bel dan met Cindy Camphens van Stichting Wiel, tel.nr.: 0525 - 681212. Heb je zin in gezelschap, kom dan gezellig! Samen maken we er iets gezelligs van.

laatst gewijzigd: 23-02-2009 | print deze pagina print deze pagina | download document: 230209 Sociaal Café biedt lage drempel voor mensen die gezelligheid zoeken |