Gemeente Zijpe


2009-02-18 Jeugdsportproject ook voor jongeren
logo Sportservice Schagen

Maandag 23 februari opent de inschrijving voor het JeugdSportProject van Sportservice Schagen en Den Helder. Basisscholieren én jongeren die naar het Voortgezet Onderwijs gaan, kunnen hieraan deelnemen. Tot 8 maart heeft de jeugd de tijd om een keuze te maken uit een zeer divers sportaanbod.

Sportservice Schagen en Den Helder openen op maandag 23 februari voor de derde keer dit schooljaar, inschrijving voor het JeugdSportProject (JSP). Het JSP biedt de mogelijkheid om, bij een vereniging, met heel veel sporten kennis te maken zonder verplichtingen zoals bijvoorbeeld lid worden. Voor EUR 5 mag doorgaans vier keer worden meegedaan. De lessen van JSP 3 vinden plaats in de vijf weken voor de meivakantie (week 13 t/m 17) en worden verzorgd door gediplomeerde of ervaren trainers.

Na JSP 3 wordt er nog één keer dit schooljaar een JSP georganiseerd waarvoor later dit jaar kan worden ingeschreven. Elke periode is het sportaanbod anders, houd de website dus goed in de gaten!

JeugdSportProject, voor basisschool én Voortgezet Onderwijs! Het JSP was voorheen alleen voor kinderen uit groep 1 t/m 8 van de basisschool. Vanaf heden is het ook voor leerlingen van Voortgezet Onderwijs mogelijk om deel te nemen! Sportaanbieders hebben speciale activiteiten aangemeld voor jongeren in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar!

Inschrijven
Om te kunnen deelnemen aan de JSP-sportlessen bij de vereniging is vooraf inschrijven noodzakelijk. Dit kan uitsluitend via de speciale JSP-website: www.jsp-sportservice.nl en steeds per periode. Heb je al eerder meegedaan met het JSP? Log dan gewoon weer in met je oude gegevens. Dit geldt ook voor de leerlingen die nu op het Voortgezet Onderwijs zitten maar op de basisschool al een keer hebben meegedaan!

Voor JSP 3 heeft de jeugd van 4 t/m 18 jaar van 23 februari t/m 8 maart de tijd om zich aan te melden voor fantastische sporten. Alvast een klein voorproefje? Wat dacht je van tennis, streetdance, kickboksen, spinning of snorkelen? Wil je weten wat er nog meer wordt aangeboden? Trek dan snel je sportschoenen aan en sprint naar www.jsp-sportservice.nl ! JSP, ook het Voortzet Onderwijs sport mee!

Voor meer informatie kunt u de JSP-website raadplegen: www.jsp-sportservice.nl of contact opnemen met Marloes Gosman via jsp@sportserviceschagen.nl of tel: (0224) 214 774.