Gemeente Almere

Info-bijeenkomst over mogelijkheden glasvezel

18-02-2009

Graven voor glasvezel Op maandag 23 februari vindt de BreedNet informatiebijeenkomst voor de zakelijke markt plaats. Almeerse organisaties maken op deze avond kennis met de meest innovatieve toepassingen van glasvezel. De avond wordt geopend door Martine Visser, wethouder Economische Zaken.

Glasvezelverbinding maakt supersnel en onbeperkt dataverkeer mogelijk. Tot voor kort was zo'n verbinding alleen betaalbaar voor grote organisaties. Maar door het project BreedNet kunnen nu ook kleine en middelgrote bedrijven en instellingen een betaalbare aansluiting op glasvezel krijgen. BreedNet bundelt de vraag naar glasvezel, waardoor gunstige tarieven kunnen worden afgesproken met glasvezelaanbieders. Dit betekent dat snel en veilig dataverkeer nu binnen het bereik komt van alle organisaties.

Innovatieve stad
Een moderne, digitale infrastructuur hoort bij Almere. De gemeente ziet in BreedNet dan ook voordelen voor alle partijen. Innovatie van bedrijven en instellingen in Almere betekent immers innovatie van de stad zelf.

Organisaties die bij deze bijeenkomst aanwezig willen zijn,kunnen zich aanmelden via www.breednet.nl/almere

Artikel(en)


* Almere gaat voor glasvezel

* Formele ondertekening convenant Glasvezelnetwerk Almere
* Glasvezel aanleg start in Almere Haven

Link(s)


* Breednet, aanmelden