Gemeente Zoetermeer

Circusactiviteiten op de VrijeTijdsCentra

De drie VrijeTijdsCentra (VTC) staan in de voorjaarsvakantie, van maandag 23 tot en met zaterdag 28 februari, in het teken van het circus! Kinderen tussen de vier en twaalf jaar staat een programma vol verrassingen te wachten met onder andere waggelclowns, prachtige marionettenpaarden, acrobaten hoog in de piste in een zelfgemaakte circuskijkdoos en niet te vergeten de geur van zelfgebakken circuskoekjes.

De kinderen kunnen iedere ochtend van 10.00 tot 12.00 uur en `s middags van 13.30 tot 15.30 uur plaatsnemen aan de grote knutseltafel. Ook kunnen ze de hele dag op het buitenterrein hutten bouwen, skelteren, voetballen of binnen leuke films bekijken. De VTC's zijn in de voorjaarsvakantie open van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

VTC Rokkeveen organiseert op dinsdag 24 februari een circus-gourmetavond met lekkere hapjes. Voor kinderen tussen de vier en twaalf jaar staat er vanaf 18.00 uur een circusmaaltijd klaar. Daarna zijn er diverse circusspelletjes. Het feest is van 18.00 tot 20.30 uur en de entree is EUR 2,50 per kind. Inschrijven is verplicht.

Talenten gezocht! Wie heeft de X-factor? Wie mooi kan zingen, rappen, dansen of iets anders leuks, kan woensdag 25 februari optreden in het `tejatertje' op de VTC Voorweg. Het spektakel begint om 14.00 uur. Wie mee wil doen kan zich bij één van de medewerkers van VTC Voorweg opgeven. Er zijn geen extra kosten om mee te doen. Kinderen die niet mee willen doen kunnen natuurlijk ook gewoon gezellig komen kijken en de artiesten aanmoedigen. Wie wordt de winnaar van onze X-factor show?

Er is een circus-spelletjesavond op donderdag 26 februari op VTC Zegwaartseweg en vrijdag 27 februari bij VTC Voorweg. Op beide avonden zijn er diverse activiteiten zoals jongleren, acrobaten acts, leeuwen temmen en nog heel veel meer. De avond begint om 18.30 uur en duurt tot 21.00 uur. De entree bedraagt EUR 2,00 per kind.

Inschrijven voor de circus-gourmetavond kan tot dinsdag 24 februari tot 12.00 uur bij VTC Rokkeveen. Inschrijven voor de activiteiten bij VTC Zegwaartseweg en VTC Voorweg kan tot donderdag 26 februari. Lever het aanmeldingsstrookje ingevuld door ouder(s) of verzorger(s) samen met het geldbedrag in bij het desbetreffende VrijeTijdsCentrum. De aanmeldingsstrookjes met het hele programma zijn te downloaden via onze website: www.zoetermeer.nl/vrijetijdscentrum of op te halen bij desbetreffende VTC.
Houders van een ZoetermeerPas krijgen met cheque 11 een gratis jaarabonnement.