Ingezonden persbericht


' 2 februari 2009

Voorjaarsvakantie in Nieuw Land: gratis workshops én carnaval!

Lelystad - In de voorjaarsvakantie is het carnaval in Nieuw Land! De hele week is er feest! Wat dacht je van leuke workshops als origami of papier scheppen, deelname is gratis! Of laat je schminken en kom een mooie carnavalstooi maken. Bovendien krijgen krijgen kinderen t/m 12 jaar gratis entree tijdens het carnavalsweekend van 21 en 22 februari als ze verkleed komen.

In het teken van de gezinstentoonstelling over papier 'Wie wat bewaart, beleeft wat' zijn er diverse workshops tijdens de regionale voorjaarsvakantie. Op zondag 15 februari en vrijdag 20 februari is er een workshop origami, de Japanse vouwkunst. Op donderdag 19 februari is er een workshop 'beleef papiervouwen' waarin kinderen met hun eigen lichaam gaan vouwen als een papiertje. Ook is er die dag een workshop papier scheppen, dus maak je eigen papier! Op zondag 22 februari is er een workshop carnavalstooi maken, natuurlijk kun je deze tooi gelijk gebruiken tijdens het carnavalsfeest! Deelname aan de workshops is gratis, kom op tijd want vol=vol.

Maar er is meer te doen:
Op zaterdag 21 februari kun je je laten schminken en tijdens het carnavalsweekend van zaterdag 21 februari en zondag 22 februari krijgen kinderen t/m 12 jaar gratis entree als ze in hun carnavalskleding komen. Kortom, vier carnaval in Nieuw Land!

Kijk voor meer informatie over Nieuw Land en het activiteitenprogramma op onze website: www.nieuwlanderfgoed.nl.



Ingezonden persbericht