Gemeente Geertruidenberg


Wegafsluitingen in verband met carnaval

Geertruidenberg

De Markt, Brandestraat en de Venestraat in Geertruidenberg zijn in verband met de Carnavalsoptocht gesloten voor alle verkeer op zaterdag 21 februari tussen 10.00 uur t/m 17.00 uur.

Voor de carnavalsoptocht wordt op zaterdag 21 februari vanaf 12.30 uur de volgende route gevolgd: Markt, Venestraat, Stadsweg, Schansweg, Karel V laan, Strijenlaan, Gouveneurslaan, Schoutenlaan en eindigend aan de Statenlaan.

Voor de kinderoptocht wordt op dinsdag 24 februari vanaf 12.00 de volgende route gevolgd: Schonckplein, Stadsweg, Venestraat, Meistraat, Elisabethstraat, Haven, eindigend achter op het plein van de Schattelijn.

Voor de Lampionnenoptocht wordt op dinsdag 24 februari vanaf 18.30 de volgende route gevolgd: Haven, Elisabethstraat, Molenstraat, Zoutmanstraat, Kloosterstraat, Venestraat, eindigend op de Markt.

Langs alle routes geldt een parkeerverbod. De optochten worden begeleid door verkeersregelaars.

Raamsdonk

De Heemraadsingel, tussen de Pastoor Bruijnenstraat en de Stationstraat zijn in verband met Carnavalsoptocht gesloten voor alle verkeer op zaterdag 21 februari tussen 8.00 uur en 17.00 uur.

Voor de carnavalsoptocht wordt op zaterdag 21 februari vanaf 14.11 uur de volgende route gevolgd: Kerkplein, Kerkstraat, Stationstraat, Molenstraat, Raadhuisstraat, Schepenenstraat, Baljuwstraat, Heemraadsingel, Pastoor Bruijnenstraat, ontbinding op kruising Pastoor Bruijnenstraat-Kerkstraat.

Voor de Lampionnenoptocht wordt op 24 februari 2008 vanaf 18.45 uur de volgende route gevolgd: Kerkplein, Kerkstraat, Stationstraat, Molenstraat, Raadhuisstraat, Pastoor Bruijnenstraat, Kerkstraat, Kerkplein.

Langs alle routes geldt een parkeerverbod. De optochten worden begeleid door verkeersregelaars.Doorgaand verkeer wordt tijdens de optocht omgeleid via de Achterste dijk en zijlweg.

Raamsdonksveer

Het Heereplein is in verband met de carnavalsoptocht gesloten voor alle verkeer op zondag 22 februari tussen 02.00 uur en 18.00 uur, op zondag 23 februari tussen 16.00 en 21.00 uur in verband met de prijsuitreiking en in verband met de popverbranding op dinsdag 24 februari tussen 18.00 en 21.00 uur.

Voor de opbouw van de wagens is het Bachplein gesloten voor alle verkeer op zondag 22 februari tussen 8.00 en 18.00 uur.

Voor de carnavalsoptocht wordt op zondag 22 februari vanaf 13.49 uur de volgende route gevolgd: Heereplein, Haven, Het Spant, Keizersdijk, Prins Hendrikstraat, Julianalaan, rotonde, Beatrixlaan, rotonde, St. Jozeflaan, Grote Kerkstraat, Rembrandtlaan, Pieter Breughelstraat.

Voor de lampionnenoptocht wordt op dinsdag 24 februari vanaf 18.30 uur de volgende route gevolgd: Vanaf "zaal Boelaars" via 't Spant, Pieter Breugelstraat, Rembrandtlaan, Grote Kerkstraat, Vrijheidstraat, Heereplein en vanaf café Berende via Sandoel, Grote Kerkstraat, Vrijheidstraat naar het Heereplein waar aansluitende de popverbranding zal plaats vinden.

Een parkeerverbod wordt ingesteld in de Haven, Prins Hendrikstraat en Julianalaan. De parkeerverboden gelden op zondag 22 februari tussen 13.00 en 18.00 uur.

De optochten worden begeleid door verkeersregelaars.