Mojo Concerts

Kings of Leon in Amsterdam

De grote wens van mamma Followill was om naast een zoon óók een dochter te baren. Na drie jongens op de wereld te hebben gezet gaf ze de moed op en voedde ze Caleb, Nathan en Jared op in Nashville. Zo'n twee decennia later zijn de Followill broers samen met hun neef Matthew één van de meest opwindende rock-acts van dit moment. Onder de naam Kings of Leon timmert de muzikale familie vanaf 2000 aan de weg en met het recente album Only by the Night zijn de Followills definitief doorgebroken.

Genoemd naar hun vader/oom de voormalige predikant Leon Followill maakt de energieke groep zowel op plaat als op podium heel wat los. Tijdens Lowlands 2008 was de groep zeer aangenaam verrast door het uitbundige en enthousiaste publiek in de Alphatent. Met de huidige hitsingle Sex on Fire maken Kings of Leon zich op voor hun eerste grote optreden in Amsterdam. Zonder twijfel heeft mamma Followhill haar bedenkingen over boord gegooid en is ze zo trots als een pauw op haar 'koningszonen'.

Zaterdag 21 februari 2009
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: ¤ 34,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Let op: op donderdag 6 november start om 17.00 uur de presale van dit concert via Live Nation. Live Nation leden krijgen tot vrijdag 7 november 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid kaarten voor het Kings of Leon concert te bestellen. Ga voor meer info naar www.livenation.nl/kingsofleon.

Kaartverkoop door Ticket Service Nederland begint zaterdag 8 november via www.livenation.nl/ kingsofleon en 0900 10 10 20 20 (45 cpm).