Lancering culinaire website Culivisie


UDEN, 20090220 -- Culivisie is een website die culinaire beleving brengt met onder andere recepten van sterrenkoks, interviews, beursverslagen en columns. Sinds half februari is de website gelanceerd.

Culivisie wordt in het leven geroepen door Lilian Gijsbers en Raiza de Freitas. Eerstgenoemde heeft een eigen media-productiebedrijf, laatstgenoemde werkte jarenlang op strategisch managementniveau bij internationale hotelketens.

Recepten
De recepten van sterrenkoks komen onder andere van Jeroen Robberegt van het Utrechtse Karel V, Michel van de Kroft van 't Nonnetje in Harderwijk en Alain Alders van Vrienden van Jacob in Santpoort.

Interviews
Ook worden diverse interviews met culinaire grootheden op de website gezet. Bij de lancering op zaterdag 14 februari staat in ieder geval al een interview met Gijsbert Bianchi, voorzitter sector restaurants van Koninklijke Horeca Nederland, op de site.

Beurzen
Verder toont de website verslagen van culinaire beurzen, zoals de Horecava, Wine Professional, Vakbeurs Food Specialiteiten, EFFF en het BBB, die al bij de start van Culivisie te zien zullen zijn.

Reportage
Bovendien geven Gijsbers en de Freitas ook regelmatig een kijkje in de keukens van producenten van olijfolie, kruidenplanten en wijn of maken ze een reportage over bijzondere ingrediënten. Zo valt al een rondleiding te zien op de olijvenboerderij van Valderrama en in de kassen van Koppert Cress.

De kracht zit hem in het feit dat de producties in eigen beheer zijn waardoor complete service en hoge kwaliteit gewaarborgd blijft.

Culivisie





Ingezonden persbericht