( BW)(NY-DEUTSCHE-BANK) Deutsche Bank Autobahn® Equity lanceert het Stealth strategie-algoritme

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)--Feb 18, 2009--

Het Autobahn® Equity bedrijf van de Deutsche Bank, binnen de Global Markets divisie, heeft vandaag de wereldwijde beschikbaarheid aangekondigd van een algoritme op basis van de eigen "Stealth"-strategie van de Deutsche Bank, die in stilte moeilijke orders uitvoert op meer dan 30 markten over de hele wereld.

De Stealth-strategie zoekt naar liquiditeit en is ontworpen om de marktimpact van handelaars te minimaliseren door alleen te handelen als er zich kansen voordoen en door het minimaliseren van informatielekken. Het Stealth-algoritme is ontworpen voor snel veranderende markten die gekarakteriseerd worden door ruimere spreads, snellere noteringen en kleinere 'top of book'-liquiditeit, in combinatie met de enorme groei in off-exchange liquiditeit.

"Extreme volatiliteit heeft de handelsuitvoering moeilijker gemaakt, vooral voor minder liquide namen," zei Rob Flatley, Algemeen Directeur van Autobahn Equity bij Deutsche Bank. "Stealth's vermogen om in stilte aan opdrachten te werken in overeenstemming met de microstructuur van elke markt waarin gehandeld wordt, zonder de vorm van de orderportefeuille te veranderen, zorgt ervoor dat het een nuttig instrument is op alle 30 markten waarop er gebruik van gemaakt wordt."

Alle Deutsche Bank algoritmen, met inbegrip van Stealth, zijn volledig geïntegreerd met de ultrasnelle Smart Order Router van de Deutsche Bank, die de uitvoering van transacties aanpast aan alle beschikbare donkere en weergegeven handelsmogelijkheden.

Over Deutsche Bank

Deutsche Bank is een toonaangevende wereldwijde investeringsbank met een sterke en winstgevende particuliere klantenfranchise. De bank is een leider in Duitsland en Europa en groeit voortdurend in Noord-Amerika, Azië en de belangrijkste opkomende markten. Met 80.456 werknemers in 72 landen, Deutsche Bank biedt ongeëvenaarde financiële diensten in de gehele wereld. De bank wedijvert om de toonaangevende wereldwijde leverancier van financiële oplossingen voor veeleisende klanten te zijn, door uitzonderlijke waarde te creëren voor haar aandeelhouders en belanghebbenden.

www.db.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:

Deutsche Bank
Mediarelaties
Renee Calabro, +1-212-250-5525