Computercursus voor beginnende senioren


BUITENPOST, 20090202 -- Sylvester Multimedia, gevestigd te Buitenpost, gaat een computercursus starten voor beginnende senioren. De cursus is bedoeld om senioren wegwijs te maken met Windows XP en Windows Vista. Vanaf woensdagavond 18 februari komen de cursisten bij elkaar in de bibliotheek van Buitenpost, waar Regina Gerritsen van Sylvester Multimedia de senioren op weg zal helpen met de basis voor het gebruik van Windows.

De laatste tijd bleek dat er steeds meer mensen in de winkel aan de Voorstraat in Buitenpost kwamen die behoefte hadden een lessen in het gebruik van computers. Regina Gerritsen besloot hierop om een cursus voor beginnende senioren te beginnen. In de cursus zal vooral de basis gelegd worden voor het gebruik van Windows XP en Windows Vista.

Tegenwoordig schaffen ook veel senioren een computer aan om niet achter te blijven. Ze weten er echter vaal niet goed mee om te kunnen gaan. Sylvester Multimedia vindt het fijn dat ze klanten nu ook kunnen helpen met het bedienen van bij hen gekochte producten.

De cursus is elke woensdagavond vanaf 18 februari en duurt 10 lessen lang. Voor meer informatie en/of opgave kunt u elke werkdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur bellen met Sylvester Multimedia via het telefoonnummer 0511 - 44 96 99.





Sylvester Multimedia