Ingezonden persbericht


Persbericht

Unisys Nederland contentpartner van LearningGuide Solutions

Schiphol-Rijk, 18 februari 2009 - Unisys Nederland kondigt vandaag aan een samenwerking te zijn aangegaan met LearningGuide Solutions. Als een van de belangrijkste leveranciers van Electronic Content Management (ECM) systemen wordt Unisys met betrekking tot Open Text eDOCS en EMC-Documentum, contentpartner voor de leeroplossing LearningGuide.

"Unisys heeft reeds jaren ervaring met ECM-implementaties. Het uitwisselen van kennis onder medewerkers speelt hierbij een belangrijke rol en is een belangrijke succesfactor," zegt Ton van Setten, Director Public Sector Nederland bij Unisys. "Wij signaleren een steeds grotere belangstelling voor het inzetten van elektronische leermiddelen. Klassikale opleidingen worden verkort en het 'leren' krijgt een plaats binnen het werkproces. In meerdere projecten is hierbij succesvol samengewerkt met de toonaangevende leverancier van elektronische leer- en supportoplossingen, LearningGuide Solutions BV."

De leeroplossing LearningGuide beschrijft niet alleen de functionaliteit van de applicatie, maar minstens zo belangrijk, ook de context, waaronder de procedures, rollen, richtlijnen en regelgeving vallen. In de loop der tijd veranderen applicaties van versie, worden menu's anders gestructureerd en worden er nieuwe mogelijkheden toegevoegd. Vanuit LearningGuide kunnen nieuwe functionaliteiten en werkinstructies op een eenvoudige manier worden gedistribueerd naar de eindgebruikers. Kennisontwikkeling krijgt hierdoor een permanent karakter. Unisys probeert hiermee maximale performance van medewerkers in het gebruik van ECM-oplossingen te creëren.

"Wij zijn continu opzoek naar nieuwe leercontent voor onze klanten", aldus Charles Giesen, Business Development Manager bij LearningGuide Solutions. "Onze strategie is om hiervoor samenwerkingen aan te gaan met toonaangevende marktspelers. Unisys is een logische partner voor Open Text eDOCS en EMC-Documentum, als verbreding van onze leeroplossing voor Sharepoint en FileNet."

Gedurende de looptijd van de overeenkomst, zorgt Unisys Nederland ervoor dat de leercontent voor Open Text eDOCS en EMC-Documentum actueel wordt gehouden. Deze basiscontent kan binnen projecten snel en gemakkelijk worden verrijkt met klantspecifieke processen, policies en procedures. De dienstverlening wordt aangeboden in de vorm van jaarlijkse onderhoudscontracten of op basis van individueel afgestemde projectovereenkomsten.

Over LearningGuide Solutions
LearningGuide Solutions B.V. is een snel groeiende, kennisintensieve en internationaal opererende onderneming. Vanuit het hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch en de vestigingen in de Verenigde Staten (Rochester) en het Verenigd Koninkrijk (Milton Keynes) worden innovatieve, toonaangevende elektronische leeroplossingen geleverd. Met de producten en diensten realiseren grote én kleine organisaties significante productiviteitsstijgingen en substantiële besparingen. De innovatieve producten en diensten worden succesvol ingezet bij klanten in binnen- en buitenland. Gestructureerd wordt informeel leren in het werk van alledag geïntegreerd. Zo blijven medewerkers continu op de hoogte van veranderingen of vernieuwingen binnen uw organisatie. Bezoek voor meer informatie www.learningguidesolutions.com

Over Unisys
Unisys is wereldwijd actief in IT-diensten en -oplossingen. We bieden consulting, systeemintegratie, outsourcing, IT-infrastructuren en servertechnologie. We zijn erin gespecialiseerd om klanten te helpen om informatie zo te gebruiken dat bedrijfsactiviteiten efficiënt en veilig zijn zodat bedrijfsdoelstellingen gerealiseerd kunnen worden. Onze consultants en specialisten helpen klanten om hun uitdagingen beter te begrijpen en meer visibiliteit te bieden in de bedrijfskritische verbanden tussen de verschillende activiteiten. Bezoek voor meer informatie www.unisys.nl.

Unisys is een geregistreerd handelsmerk van Unisys Corporation. Alle andere merken en producten waar hierin naar verwezen wordt, zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

###