Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Alblasserdam, 18 februari 2009

Mondial Movers schenkt meubels aan kringloopwinkel

Meubilair naar winkel die Ridderkerkse voedselbank steunt

Mondial Movers, het landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven, schenkt het restant van de op afgelopen zaterdag (Valentijnsdag) gehouden Garage Sale aan de kringloopwinkel van Ridderkerk-Slikkerveer.

De tafels, stoelen, orgels, kantoormeubilair en andere spullen die nog resteren van de grootschalige verkoop gaan naar de kringloopwinkel in Ridderkerk-Slikkerveer. Deze winkel steunt de eveneens in de Zuid-Hollandse gemeente gevestigde Voedselbank.

De Garage Sale in de loods van Mondial Movers op industrieterrein De Vinkenwaard is dan ook uitgelopen op een groot succes. Meer dan honderd mensen brachten een bezoek aan het evenement. Vooral in de ochtenduren liep het storm. Handelaren waren er al vroeg bij om de mooiste (kantoor)meubelen te kopen: om 8.45 stonden de eersten voor de deur. Maar ook na dat tijdstip kwamen er nog genoeg kijkers en kopers die belangstelling hadden voor de inboedels. Zij namen het grootste gedeelte van de inboedels mee. Het andere deel van het meubilair werd vervolgens aan de kringloopwinkel aan de Prinses Margrietstraat in Ridderkerk geschonken. Het personeel van de winkel liet weten bijzonder blij te zijn met de spullen.

Tom Stuij, directeur van Mondial Movers: "We zijn blij dat we op deze manier de kringloopwinkel en indirect ook de Voedselbank kunnen steunen. Zo krijgen deze goederen een uitstekende bestemming."

Mondial Movers is het in 1990 opgericht landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven. De aandeelhoudende verhuisbedrijven, op 36 plaatsen in het land te vinden, werken samen op het gebied van verkoop, inkoop, promotie en wisselen kennis uit. Het landelijke netwerk biedt de garantie dat waar ook in Nederland direct een verhuizer aanwezig is als een bedrijf, organisatie of particulier wil verhuizen. Mondial Movers is een specialist op het gebied van verhuizingen in de zorgsector (Unit De Zorg).

Een filmpje van de Garage Sale is te vinden op YouTube: www.youtube.com/mondialmovers

Foto: Mondial Movers schenkt de goederen die overgebleven van de Garage Sale aan de kringloopwinkel van Ridderkerk-Slikkerveer. Foto: Mondial Movers Bijlage: Factsheet Mondial Movers

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht