ICT Automatisering NV

ICT neemt deel aan demonstratie "Jaarbeurs Medisch Centrum"

02/11/2009

Op 18 t/m 20 maart 2009 vindt de door VNU Exhibitions georganiseerde Zorg & ICT 2009 beurs in de Jaarbeurs te Utrecht plaats. Ook dit jaar is ICT Automatisering N.V. als standhouder op deze beurs vertegenwoordigd. Met 1000 medewerkers is ICT, Nederlands grootste beursgenoteerde ontwikkelaar van technische software, dagelijks actief in de Healthcare markt met expertise op het gebied van HL7, DICOM en IHE profielen.

Tijdens deze beurs besteden wij ruime aandacht aan het "Elektronisch Patiënten Dossier" en de diensten en oplossingen welke ICT Automatisering zoal te bieden heeft. Onze speciale aandacht gaat hierbij uit naar softwareontwikkeling en interoperabiliteit van informatiesystemen in de zorg.

ICT Automatisering neemt tijdens de beurs deel aan de IHE demonstratie "Jaarbeurs Medisch Centrum". In deze interactieve beursvloerbrede demo wordt getoond hoe klinische patiënteninformatie gebaseerd op bekende standaarden kan worden uitgewisseld over instellingsgrenzen heen. De toepassing is gebaseerd op IHE XDS - Cross-Enterprise Document Sharing.

ICT Automatisering heeft daarnaast een IHE workshop ontwikkeld, welke uitleg geeft over het IHE proces en inzicht geeft in wat IHE voor u kan betekenen. U kunt deze gratis IHE workshop aanvragen op onze stand.

U kunt zich aanmelden voor een gratis toegangskaartje voor de beurs door middel van deze link https://www.databadge.net/ztt2009/reg/ict/register.php

Wij ontmoeten u graag op onze stand!