Ingezonden persbericht


Persbericht

GO Telecom en Hulskamp Audiovisueel starten samenwerking ~ Hulskamp voegt Polycom en LifeSize toe aan portfolio voor videoconferentie ~

Dordrecht, 18 februari 2009 - GO Telecom, importeur en distributeur van audio-, videoconferentie- en telepresence-oplossingen, is een intensieve samenwerking gestart met Hulskamp Audiovisueel, dienstverlener op het gebied van audiovisuele informatie- en communicatietechnologie. Hulskamp breidt zijn portfolio uit met videoconferentieoplossingen van marktleiders Polycom en LifeSize.

De samenwerking tussen GO Telecom en Hulskamp Audiovisueel is ontstaan door een gezamenlijke missie om videoconferentie voor een breed publiek beschikbaar te maken. Hulskamp heeft dan ook bewust gekozen voor de merken Polycom en LifeSize om een passend aanbod te kunnen bieden aan zijn klanten.

Volgens Steve Klein, marketing manager bij Hulskamp, sluiten beide merken perfect aan op de visie van de AV-dienstverlener: "Zowel Polycom als LifeSize bieden een kwalitatief sterk productportfolio dat aansluit bij ons innoverende karakter. Door de samenwerking met GO Telecom, distributeur van deze merken, kunnen wij onze klanten een aantrekkelijk aanbod doen van kwaliteit voor een redelijke prijs."

Ook GO Telecom is verheugd met de samenwerking: "Wij zijn continu op zoek naar partners om invulling te geven aan de toenemende vraag naar videoconferentieoplossingen", zegt Björn Heisterkamp, marketing manager bij GO Telecom. "We delen dezelfde missie om videoconferentie voor een breed publiek beschikbaar te maken. We gaan dan ook samen communiceren dat videoconferentie een realistische oplossing is voor praktisch elke organisatie en niet alleen is voorbehouden aan directies van multinationals."

(233 woorden)