Gemeente Lingewaal


fotowedstrijd gemeentegids
fototoestel

In juni 2009 komt de nieuwe gemeentegids van Lingewaal uit. Net als bij de vorige uitgaven willen wij de gids weer maken voor en mèt de Lingewaalse inwoners. Dat betekent dat wij u weer vragen om mee te doen met de fotowedstrijd. Net als vorige jaren koppelen wij een thema aan de fotos. Dit thema is: sport en spel. Dat is een heel breed thema. U kunt hierbij denken aan unieke fotos van sportwedstrijden, maar ook van festiviteiten op scholen of bij verenigingen kunnen meedingen. Kortom: alles wat met sport en spel in Lingewaal te maken heeft, is een onderwerp voor een foto.

Wat is de bedoeling.
U maakt een foto met een afbeelding rond het thema sport en spel.Het maakt niet uit waarvan. Iets wat u mooi, uniek, leuk, speciaal, grappig, bijzonder of typisch bij Lingewaals sport en spel vindt passen. Het mag een digitale (resolutie 300 dpi) of gewone foto zijn, kleur of zwart/wit. Een deskundige jury, nomineert tien fotos. De winnende foto prijkt een jaar lang op de omslag van de nieuwe gemeentegids, met de naam van de fotograaf en een omschrijving van de foto in de gids. De negen andere genomineerde fotos worden in de gids afgedrukt, ook met de naam van de fotograaf en een onderschrift.

U kunt uw fotos tot 6 maart 2009 insturen naar de gemeente Lingewaal, t.a.v. Marijke de Ruiter. Vermeldt u wel duidelijk uw naam, adres en telefoonnummer en een korte omschrijving van de foto en de plaats waar deze is gemaakt. Digitale foto´s kunt u mailen naar m.deruiter@lingewaal.nl. De winnaars krijgen schriftelijk bericht. De winnaars worden ook bekend gemaakt in het Lingewaaljournaal. Wij wijzen er wel op dat de ingezonden foto´s eigendom worden van de gemeente Lingewaal. Ingezonden foto´s moeten dus vrij van copyright zijn. Verder gaan wij er van uit dat als u mensen fotografeert, deze geen bezwaar hebben tegen het plaatsen van hun afbeelding in onze gemeentegids.

Wilt u de opvolger worden de heer Van den Boom uit Asperen en uw foto op de omslag van de gemeentegids 2009/2010? Pak uw camera en maak die winnende foto!