Gemeente Bernheze

Collegebesluiten 10 februari 2008

Operationele programma's rioleringszorg 2009
Ten behoeve van de gemeentelijke rioleringszorg en het gemeentelijke waterbeleid heeft het college van burgemeester en wethouders voor het jaar 2009 een viertal operationele programma's vastgesteld. Deze operationele programma's zijn gebaseerd op het gemeentelijke rioleringsplan en het Integraal waterplan.

Budgetsubsidieovereenkomst Cultureel Centrum de Pas 2008 tot en met 2011
Op 25 september 2008 heeft de gemeenteraad besloten om een meerjarige subsidierelatie met het bestuur van Cultureel Centrum de Pas aan te gaan. Het college van burgemeester en wethouders heeft de taak om deze subsidierelatie nader te regelen in een budgetsubsidieovereenkomst. Deze overeenkomst is na intensief overleg met het bestuur van Cultureel Centrum de Pas vastgesteld. Met name de communicatie tussen gemeente en Cultureel Centrum de Pas, de wijze van toezicht op de bedrijfsvoering en de door de raad opgelegde taakstelling zijn in de overeenkomst geregeld.

Gezamenlijke beleidsvisie Externe Veiligheid
Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat op 10 februari 2009 samen met de gemeenten Lith, Maasdonk en Landerd een gezamenlijke beleidsvisie Externe Veiligheid is vastgesteld.

Toekenning Cultuureducatieprijs 2008
Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de Cultuureducatieprijs 2008 toe te kennen aan de Bernhezer Kunst Kring voor het project `Afscheid nemen van een pand: Huize Ter Weer in Heeswijk-Dinther'.

Brandweerzorg
Het college van burgemeester en wethouders neemt kennis van het feit dat de brandweer op regionaal niveau gealarmeerd wordt volgens het principe van welk brandweervoertuig het snelst bij het incident kan zijn. Hiermee verdwijnen voor het alarmeren van de brandweer de gemeentegrenzen.

Adresgegevens

Bezoekadres: De Misse 6,
5384 BZ Heesch
Postadres: Postbus 19,

5384 ZG Heesch
gemeente@bernheze.org
Tel. (0412) 45 88 88
Fax (0412) 45 46 35