Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Zadkine in Vreewijk tegen de vlakte

Op een aantal locaties in de deelgemeente is maandag 16 februari begonnen met omvangrijke sloopwerkzaamheden. Op de Montessoriweg in het Motorstraatgebied (Vreewijk) gaat het complete scholencomplex Zadkine/Zuiderparkcollege (foto) tegen de vlakte, een klus die met voorbereidingen en 'nazorg' (afwerking, terreinegalisatie, etc.) circa 8 maanden duurt. Scholieren van Zadkine zijn intussen verspreid over verschillende onderwijsinstellingen in Rotterdam en Schiedam.

In het Motorstraatgebied vinden er op dit moment allerlei ontwikkelingen plaats. Binnenkort houdt de deelgemeente Feijenoord hierover een informatieavond voor bewoners en bedrijven in die omgeving. Een uitnodiging voor deze avond wordt zo spoedig mogelijk opgestuurd.

Voor meer informatie over bovengenoemde werkzaamheden kunt u bellen met de heer M. v.d. Mast van Maton Groep BV via telefoonnummer (06) 51 26 01 38.

Entrepot
In de Entrepot op Kop van Zuid worden panden gesloopt aan de Nassaukade 35 en 36, Stieltjesplein 4 t/m 16, Rosestraat 2 t/m 34 en Roentgenstraat 109 en 111. Dit duurt tot half mei 2009.

Als u hier vragen heeft, kunt u bellen met de heer M. Schenk van Gemeentewerken, via telefoonnummer (010) 489 55 16 of met de heer C. Reyes Millan, (010) 489 76 19.

Zadkine in Vreewijk

(foto deelgemeente Feijenoord)