FloraHolland


Invoering beeldveilen Anthurium en Gerbera Rijnsburg

RIJNSBURG (12 februari 2009) - De voorbereidingen voor de reconstructie van de mijnzaal in Rijnsburg zijn in volle gang. De verwachting is om eind 2009 de vernieuwde mijnzaal gereed te hebben. Er wordt dan op twee van de zeven klokken via beeldveilen geveild.

Om kopers, aanvoerders en medewerkers van FloraHolland Rijnsburg ervaring op te laten doen met het beeldveilen is besloten om met ingang van woensdag 18 februari a.s. met de volgende producten te starten met beeldveilen: Anthurium, Anthuriumblad en Gerbera/Germini in doos.

Beeldveilen
Bij het beeldveilen komen producten niet meer voor de klok langs. Het product wordt geveild op basis van informatie op het klokfront en er wordt in deze fase een standaardfoto getoond. Hierbij is de informatie leidend. Met beeldveilen wordt het commerciële en logistieke veilproces losgekoppeld.

De keuze voor de producten Anthurium, Anthuriumblad en Gerbera/Germini in doos heeft geen invloed op het huidige veilschema. Er wordt met de genoemde producten gestart met beeldveilen, op klok 2 en klok 6.

Mocht u op dit moment vragen hebben over beeldveilen, dan kunt u contact opnemen met projectleider Rob Koppes, T 071-409 40 87 of E robkoppes@floraholland.nl.