Ingezonden persbericht

Open Podium 17 februari 2009

Laat u meeslepen...

Kunst, muziek en literatuur komen samen tijdens het Open Podium dat dinsdagavond 17 februari aanstaande wordt gehouden in de Bibliotheek Nieuwegein. Het belooft weer een afwisselend programma te worden met een verhaal van André Verkaik en liedjes van Sybren Visser. Verder zijn er optredens van Volcmar Suijs, Juvu de Ruiter, Joop Scholten, Jack Terrible, Gerard Scharn en Wibo Kosters.

Tijdens het Open Podium wordt het aanwezige publiek betrokken. Eenmaal meegesleept, kunnen compleet nieuwe dingen ontstaan. Combinaties van muziek, publiek en dichters halen dit naar boven. Wie weet draag je zelf een mooi gedicht bij je, dat je wilt laten horen, of doe je inspiratie op voor nieuwe poëzie.

Hier vinden ook nieuwe ontmoetingen plaats tussen dichters, prozaïsten, kunstenaars, muzikanten en hun publiek. Daarom: laat het rondzingen. Mobiliseer familie, vrienden, kennissen en andere belangstellenden, zodat ook zij kunnen genieten van een mooie avond uit. En nog helemaal gratis ook.

De Bibliotheek Nieuwegein is te vinden onder de rook van Utrecht, dicht bij de afslag van de snelweg, op een boogscheut van de halte van de sneltram, luttele stapjes verwijderd van de parkeerplaats, centraal in Nederland, waar poëzie een eigen plek heeft. Daarom: kom langs in de bibliotheek. We kijken er naar uit jullie allemaal te ontmoeten. De toegang is gratis. Aanvang is 20.00 uur. De Centrale Bibliotheek is gevestigd aan de Zadelstede 1-10 in Nieuwegein.

http://www.opspraak.net

----------
BeeldSpraak

secretariaat: Israëlslaan 37, 3431 AS Nieuwegein
ABN AMRO BANK 56.84.02.170, t.n.v. Stichting BeeldSpraak, Nieuwegein
info@opspraak.net | http://www.opspraak.net