Politie Zeeland


---


Z-355-2009 Auto in de sloot, Axel
Op de Langeweg is dinsdag rond 09.00 uur een 18-jarige vrouw uit de gemeente Hulst met haar auto in de sloot beland.
Nadat de vrouw de macht over het stuur verloor, begon haar auto te slippen en kwam aan de linkerzijde van de weg in de sloot tot stilstand. De 18-jarige bestuurster kwam met de schrik vrij. De auto moest uit de sloot worden getakeld.

Z-356-2009 Portemonnee gerold van 79-jarige vrouw, Sint Jansteen
Een 79-jarige vrouw uit de gemeente Hulst is dinsdagmorgen van haar portemonnee beroofd nadat ze was aangesproken door een onbekende man.
De vrouw liep omstreeks 10.30 uur in de Hoofdstraat toen ze werd aangesproken door een man die de weg wilde weten. Hij hield haar een landkaart voor. Toen de man wegliep, bemerkte ze direct dat haar portemonnee was verdwenen uit haar jaszak. De vrouw riep dat ze was bestolen waarna de man het op een lopen zette, richting Mardje van Wardje. Daar verdween hij uit het zicht.

W-357-2009 Auto glijdt in de sloot, Middelburg
Een 18-jarige Middelburger is dinsdagmiddag omstreeks 13.30 uur met zijn auto in een sloot gegleden.
Op de oprit van de A58, komende vanaf de Schroeweg, was de auto in een bocht gaan slippen waarna deze in de rondte ging en vervolgens achteruit de sloot in gleed. Door een takelbedrijf is de auto uit de sloot getrokken waarna de 18-jarige Middelburger zijn weg weer kon vervolgen.

O-358-2009 Hennepkwekerijen opgerold in woning, Goes
Door de politie is maandag in een woning aan de Opril Westwal een tweetal hennepkwekerijen ontdekt.
In de woning werden op de zolderruimte twee in werking zijnde hennepkwekerijen van in totaal 222 volgroeide planten aangetroffen. De planten waren rijp voor de oogst. Door medewerkers van de gemeente Goes zijn alle aangetroffen goederen en hennepplanten vernietigd. De 34-jarige bewoner is ter plaatse aangehouden.