Ingezonden persbericht


Cendris kiest Web Power voor e-mail marketing

Barneveld, 17 februari 2009 - Directe communicatiespecialist Cendris kiest Web Power om e-mail marketing te verzorgen. Hiermee wil Cendris zijn online strategie verder vormgeven en implementeren.

Eric van Westbroek, directeur OnLine bij Cendris legt uit: 'De keuze is op Web Power gevallen omdat hun aanbod het beste bij ons past. Het is voor ons van uitermate groot belang dat de e-mails ook daadwerkelijk aankomen: Deliverability is echt een harde eis. Een eis waar Web Power aan kan voldoen.'

Naast Deliverability is het ook belangrijk dat de e-mails getoond worden zoals ze bedoeld zijn en op de afgesproken tijd worden afgeleverd, iets wat bij grote aantallen e-mails niet vanzelfsprekend is. Ad Walraven, Sales Director bij Web Power geeft aan hier veel ervaring mee te hebben. 'Wij beschikken over feedbacksystemen zodat te allen tijde bekend is wat er gebeurt met de e-mail.'

Cendris heeft de afgelopen tijd voor diverse klanten succesvolle e-mail campagnes uitgevoerd. Zo heeft de directe communicatiespecialist voor deze klanten nieuwe klanten geworven, oude klanten teruggewonnen, meer kennis vanuit een bestaande e-mail nieuwsbrief gehaald en nieuwe producten en diensten geĂŻntroduceerd.

Over Cendris
Cendris is de specialist in directe communicatie. Het bedrijf adviseert organisaties bij het vinden, binden, behouden en terugwinnen van klanten en prospects met inzet van alle communicatiekanalen. De onderneming biedt een compleet portfolio aan specialistische oplossingen op het gebied van doelgroepinformatie, datakwaliteit, campagne management, contactcenter services en e-mail marketing. Cendris is zich, als onderdeel van TNT Post, bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en ondersteunt het World Food Programme van de Verenigde Naties. Zie voor meer informatie over Cendris <:http:/>www.cendris.com.

Over Web Power
Web Power is een online marketingbureau dat kennis, producten en diensten levert voor online marketing- en communicatietoepassingen. Het bedrijf is in 1999 opgericht en is wereldwijd aanbieder van e-mailmarketing, websitestatistieken en contentmanagement. Tot de klanten van Web Power behoren onder andere Omroep.nl, Arke, Essent, Eneco, BT, Pluimen.nl en de Telegraaf Media Groep. Het bedrijf heeft vestigingen in Nederland, Zweden, Polen, Duitsland en China. Kijk voor meer informatie op www.webpower.nl.

Contact voor de media:
Web Power
Ad Walraven
06-43166022
ad.walraven@webpower.nl

Lubbers & De Jong
Margreet Poolman
020 421 05 65
margreet@l-dj.nl