Recruit a Student start vestiging in Utrecht

17/02/2009 15:37

Recruit a Student

Breda/Utrecht - 17 februari 2009 - Recruit a Student (www.recruitastudent.nl), het landelijke studentenuitzendbureau voor HBO- en universiteitsstudenten, is gestart met een nieuwe vestiging in Utrecht. De vestiging in Utrecht is het eerste franchisekantoor van Recruit a Student en wordt geleid door zelfstandig ondernemers Linda Fait (27) en Sanne Veltman (27), beeld beschikbaar - allebei afkomstig van Recruit a Student. Fait richtte eerder ook een ander uitzendbureau, in Brabant, op. Het studentenuitzendbureau richt zich op chauffeursdiensten voor het openbaar vervoer, administratieve werkzaamheden voor zakelijk dienstverleners, facilitaire taken in de zorg en werkzaamheden voor horeca en evenementen. De vestiging in Utrecht versterkt de dienstverlening aan de bestaande opdrachtgevers KPN en Capgemini. Ook breidt Recruit a Student de regionale poule voor tijdelijke chauffeurs flink uit. Recruit a Student heeft verder vestigingen in Amsterdam, Breda, Eindhoven, Groningen, Rotterdam en Zwolle.

'Utrecht is met 65.000 studenten een van de grootste studentensteden van Nederland. Een goede bijbaan betekent voor de student leuke en nuttige werkervaring en extra inkomsten. Wij zetten enthousiaste ambitieuze studenten in, die echt meedenken. Een slimme gemotiveerde uitzendkracht betekent voor onze opdrachtgever goed en snel resultaat, zonder vaste lasten. Opdrachtgevers hebben baat bij de flexibiliteit en het enthousiasme van onze studentuitzendkrachten', aldus de oprichters van Recruit a Student Utrecht.

Recruit a Student verzorgt landelijke uitzending, werving & selectie en pay-roll in chauffeursdiensten, administratie, call centers, horeca en evenementen. Recruit a Student werd in 1999 opgericht door ondernemers Jaap Dietz en Remco Beijer.





http://www.recruitastudent.nl