Gemeente Westvoorne


Denk mee over de bereikbaarheid van onze regio

Om de Rotterdamse regio en haven bereikbaar te houden moeten de verkeersproblemen in de regio

Rotterdam slim en snel worden aangepakt.

De projectorganisatie `Rotterdam Vooruit' is op zoek naar goede ideeën om de Rotterdamse regio duurzaam bereikbaar te maken én te houden.

Op de website www.rotterdamvooruit.nl kunt u van 9 februari tot 9 maart 2009 al uw ideeën, suggesties, ergernissen en oplossingen kwijt over de regionale bereikbaarheid. Naast de interactieve website worden er ook bijeenkomsten gehouden. In de gemeente Westvoorne vindt deze bijeenkomst plaats op 27 februari 2009 van 16.00 tot 20.00 uur in de bibliotheek van Oostvoorne, Hoflaan 6, Oostvoorne.

De projectorganisatie `Rotterdam Vooruit' is een initiatief van de gemeente Rotterdam, de Stadsregio Rotterdam, de provincie Zuid-Holland en het ministerie van Verkeer en Waterstaat. Uw inbreng is van groot belang, want u als reiziger en inwoner van de regio weet als geen ander waar de knelpunten liggen en wat goede verbeteringen kunnen zijn. Uw blik kan onverwachte gezichtspunten opleveren en uw suggesties kunnen de kwaliteit van de plannen ten goede komen. Uiteindelijk wordt uw inbreng verwerkt in het Masterplan dat in dit najaar gereed zal zijn. Het Masterplan vormt de basis voor de ontwikkeling van een regionaal, robuust en duurzaam mobiliteitssysteem voor de toekomst.