Gemeente Geertruidenberg


Geslaagde Opfriscursus Verkeer

Op 28 januari en 4 februari organiseerde Veilig Verkeer Nederland, afd. Geertruidenberg, voor de eerste keer een "opfriscursus verkeer" voor iedereen die zijn/haar theoretische kennis wilde ophalen.

De cursus werd geleid door de heer Frits de Reus die de cursisten op beide avonden eerst een theorie-examen liet maken. De nabespreking van de verschillende verkeersvraagstukken riepen vele vragen op in de zaal, waardoor er een levendige discussie ontstond. Frits de Reus wist op een enthousiaste wijze alle vragen duidelijk te beantwoorden. Ook nieuwe verkeerssituaties, zoals de turborotonde, veranderde wegbelijningen en nieuwe voertuigen, die we binnenkort op de Nederlandse wegen kunnen tegenkomen, werden met dia's toegelicht. Het merendeel van de 30 cursisten gaf aan een stuk wijzer te zijn geworden. Voor VVN afdeling Geertruidenberg reden om de cursus te herhalen.

Belangstellenden die ook aan deze "opfriscursus verkeer"willen deelnemen kunnen zich aanmelden via vermeulenhessing@kpnplanet.nl of telefonisch 0162 - 51 44 75. Kosten: EUR 7,50 voor 2 cursusavonden inclusief documentatie. Meer informatie:
www.vvnbrabant.nl/geertruidenberg