Gemeente Elburg


Toekomstvisie Elburg 2020

Hoe ziet onze gemeente Elburg er uit in het jaar 2020?

Elburg is in ontwikkeling. Om de ontwikkeling in goede banen te leiden is het belangrijk dat we een goed doordacht plan hebben op basis waarvan we beslissingen kunnen nemen. De gemeenteraad wil hiertoe een zogenaamde toekomstvisie vaststellen. Zo kunnen we aan het Rijk, de Provincie en de regio laten weten in welke richting onze gemeenschap zich wil en gaat ontwikkelen. Maar ook geeft het ons duidelijkheid waar we in de toekomst met de gemeente Elburg naartoe willen.

Gemeenteraad stap verder met toekomstvisie
Toekomstvisie

De gemeenteraad heeft op woensdag 11 februari in dorpscentrum `t Huiken een ontmoeting gehad met een representatieve afspiegeling uit het zogenoemde `maatschappelijk middenveld'. Daarmee worden organisaties bedoeld op het gebied van wonen, onderwijs, detailhandel, toerisme, godsdienst, welzijn, cultuur, zorg, sport, defensie, etc

Gemeenteraad bekijkt enquêtes toekomstvisie
Toekomstvisie

De gemeente Elburg heeft de bevolking gevraagd zich uit te spreken over wensen en verwachtingen met betrekking tot de ontwikkeling tot het jaar 2020. Dat veel mensen hier een mening over hebben, blijkt wel uit de hoge respons die inmiddels bestaat uit ruim meer dan duizend ingevulde enquêtes. Daarnaast komen ook wat brieven met suggesties binnen op het gemeentekantoor.

Folder Toekomstvisie Elburg 2020

Tussen 21 en 27 januari is de folder Toekomstvisie Elburg 2020 Huis aan Huis verspreid.

Dorpsavonden

Graag willen we met u in gesprek over wat u echt belangrijk vindt. Nu en voor de toekomst. Daarvoor hebben we een aantal avonden op stapel staan.

Fotoactie

Wat vindt u nu mooi in de gemeente Elburg. Of uitgesproken lelijk? Maar er een foto van en stuur deze in aan de afdeling communicatie van de gemeente Elburg. Geef aan waarom u het onderwerp zo mooi vindt of zo lelijk.