Gemeente Zoetermeer

Sportcafé bij ARV Ilion

Het Sportcafé is dé ontmoetingsplek voor sportaanbieders om ervaringen uit te wisselen en ideeën op te doen. Dinsdag 17 februari organiseert ARV Ilion het Sportcafé. Alle Zoetermeerse sportbesturen en sportschooleigenaren zijn van harte uitgenodigd. Ilion is gevestigd aan de Van der Hagenstraat 36 in het Van Tuyll Sportpark in Zoetermeer. De deuren zijn vanaf 19.45 uur geopend en het programma start om 20.00 uur. Aanmelden kan bij de gemeente Zoetermeer, de heer M. Leckie, sportloket@zoetermeer.nl.

De atletiekvereniging geeft een demonstratietraining topsport hoogspringen en bespreekt de toekomstplannen. Verder geeft Robbart van Linschoten, sportarts van het Lange Land Ziekenhuis, een presentatie over sportgezondheidszorg 2009. Ook gaat hij in op de rol van sportarts. Yvette Kilian, Sport Diëtitiek, vertelt over voedingsadviezen voor de top- en breedtesporter.

Het Sportcafé wordt jaarlijks drie à vier keer georganiseerd en de locatie wisselt. Steeds een andere sportvereniging zet haar deuren open voor een informeel samenzijn van sportaanbieders. Het Sportloket ondersteunt de sportvereniging bij het organiseren van het Sportcafé, helpt met het opstellen van het programma en betaalt mee aan de kosten.

Sportorganisaties die ook een Sportcafé willen organiseren of die graag een uitnodiging ontvangen voor een volgend Sportcafé, kunnen contact opnemen met het Sportloket Zoetermeer, telefoon (079) 346 8367. Een e-mail sturen kan ook naar sportloket@zoetermeer.nl.