Politie Noord- en Oost Gelderland


|Uddel - automobilist zwaar gewond bij aanrijding | |


Een 20-jarige inwoner uit Uddel is maandag 16 februari zwaar gewond geraakt bij een ongeval op de Gardenseweg in zijn woonplaats. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Apeldoorn.


De aanrijding werd omstreeks 06.30 uur door een passant gemeld. Het slachtoffer was met zijn auto uit de richting Uddel gekomen en reed richting de Meervelderweg. In een bocht, ter hoogte van een restaurant, raakte de auto in een slip en botste via een paal tegen een boom.


Het slachtoffer raakte bekneld en met nog een getuige verleende hij eerste hulp en regelden zij het verkeer in afwachting van de komst van de hulpverleningsdiensten. Het slachtoffer werd door de brandweer uit de zwaar beschadigde auto bevrijd en werd per ambulance naar het ziekenhuis in Apeldoorn vervoerd. Hij liep onder meer botbreuken op.


De verkeersongevallendienst politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld en hieruit bleek in ieder geval dat het slachtoffer geen gordel heeft gedragen. Het slachtoffer dient nog te worden verhoord over de oorzaak van het ongeval.


Einde bericht


-----------------------

(





(

---- --