Groen!

PERSUITNODIGING MAANDAG 16 FEB OM 12U: Groen! stelt lijsttrekkers Vlaamse verkiezingen voor en lanceert eerste campagneactie.

Datum
15/02/2009

Auteur
Mieke Vogels voor Groen!

Categorie
In Algemeen

Maandag 16 februari om 12.00 uur stellen de 6 Vlaamse lijsttrekkers van Groen! en voor de provincies Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant de tweede effectieven zich voor aan de pers in het Groen! huis (Sergeant de Bruynestraat 78, 1070 Anderlecht). Zij zullen tijdens de verwelkomingsreceptie de eerste actie naar aanloop van de Vlaamse verkiezingen onthullen. Daarna volgt er een receptie met drank en eten zodat u de tijd en ruimte heeft om ook een persoonlijk gesprek met onze kandidaten aan te knopen.

Eergisteren en gisteren verkozen de Groen! leden hun lijsttrekkers voor de Vlaamse verkiezingen in juni. De lijsttrekkers zijn: Bart Caron in West-Vlaanderen, Filip Watteeuw in Oost-Vlaanderen, Hermes Sanctorum in Vlaams-Brabant, Luckas Vander Taelen in Brussel, Mieke Vogels in Antwerpen en Johan Danen in Limburg. Voor het Brussels Hoofdstedelijk Parlement trekt Bruno De Lille de groene lijst. Voor een volledig overzicht van alle kandidaten kan u surfen naar onze website www.groen.be en klikken op de banner bovenaan. Groen! trekt naar de verkiezingen met een vernieuwde en diverse ploeg van enthousiaste kandidaten. Jong Groen! heeft opvallend veel plaatsten binnengehaald.

Mieke Vogels, Groen! voorzitster blikt tevreden terug op het voorbije weekend: "Vooreerst wil ik iedereen bedanken die zich de voorbije jaren hard voor onze partij heeft ingezet. Sommige hebben beslist om de nieuwe lijsten te duwen en anderen hebben niet de plaats gekregen waar ze op hoopten. Dat betekent echter niet dat zij uit het groene beeld verdwijnen. Hun ervaring, inzet en inzicht zijn van vitaal belang voor onze nieuwe ploeg. Ten tweede wil ik alle leden die massaal naar de poll-verkiezingen zijn getrokken van ganser harte bedanken. Bij Groen! bestaat basisdemocratie nog echt. Het zijn de Groen! leden die hun eigen kandidaten hebben mogen afvaardigen. Ten derde wil ik als trotse voorzitter de nieuwe kandidaten feliciteren en bedanken voor het engagement dat ze hebben opgenomen. Groen! trekt vanaf morgen de verkiezingscampagne in met een vernieuwde en diverse ploeg vol enthousiaste mensen die ervoor gaan en die het huidige zetelaantal willen verdubbelen. Met de keuze voor Bart Caron als lijsttrekker voor West-Vlaanderen bewijst Groen! een partij te zijn die openstaat voor verruiming."

Contact: mieke vogels -