Ingezonden persbericht

februari 2009, no. 1

Beste lezer,

Met veel plezier en gepaste trots bieden wij u hierbij de eerste nieuwsbrief aan van Tuinbouwwijzer.nl, hèt platform voor iedereen die in en rondom de (glas)tuinbouw werkzaam is.

Wat is Tuinbouwwijzer.nl?

Tuinbouwwijzer is een gratis platform dat omwegen in de informatiestromen van de Nederlandse glastuinbouw voorkomt.
Tuinbouwwijzer is géén tussenpersoon of bemiddelende instantie, maar een medium waardoor aanbieders en afnemers met elkaar in contact komen.

Wat kost het?

Helemaal niets! Tuinbouwwijzer is gratis toegankelijk en geheel vrij te gebruiken.

Wat biedt Tuinbouwwijzer.nl?

Tuinbouwwijzer is de startpagina waarop u direct al een breed scala aan informatie met betrekking tot de glastuinbouwsector aantreft. In slechts 3 muisklikken wordt de informatie vertaald naar concrete zaken, zoals het kopen van een partij stekmateriaal, het verkopen van een sorteermachine of het huren van teeltruimte. U gebruikt hiervoor de tabbladen bovenaan, die direct toegang geven tot de dochtersites.

Momenteel wordt er druk gebouwd aan nog meer dochters waarvan wij u door middel van onze nieuwsbrief op de hoogte zullen stellen. Naast de directe toegang tot de dochtersites, heeft Tuinbouwwijzer als belangrijkste functionaliteit het constante aanbod van het allerlaatste nieuws. De website controleert voortdurend automatisch of er nieuws is. Dit kan zijn door middel van een Widget (een afbeelding van een externe website) of een RSS-feed (een nieuwsregel op een externe website). Wij hebben alvast een aantal Widgets voor u samengesteld, en er komen steeds nieuwe Widgets bij.

Hoe gebruikt u Tuinbouwwijzer.nl?

Door Tuinbouwwijzer als startpagina in te stellen op uw computer ontvangt u direct de meest actuele informatie als u internet opstart. Wanneer u ook nog uw eigen tabblad aanmaakt met de informatie van uw keuze bent u in het bezit van uw persoonlijke gratis nieuwscentrum.

Onder de helpfunctie van Tuinbouwwijzer vindt u een uitgebreide (video)instructie.

Waar vindt u Tuinbouwwijzer.nl?

Behalve op internet, www.tuinbouwwijzer.nl , vindt u ons ook op de Tuinbouw Relatiedagen te Gorinchem, op de galerij in stand nummer 638. U bent van harte uitgenodigd om Tuinbouwwijzer ook op deze wijze te bezoeken!

Klik van de maand

Kassencomplex van 190.000 vierkante meter kopen in Bulgarije?
KLIK!

Nieuwtje van de maand

De WOS maakt live radio vanuit de Tuinbouw relatiedagen te Gorinchem!
Klik hier voor meer info!

Dochtersites

Binnenkort Online!

Bezoek de site op www.tuinbouwwijzer.nl Powered by e-Vision