Frank Fol, De Groentekok, exclusieve partner van ISS Catering Services

13/02/2009 15:36

ISS nv

Sinds 1 februari 2009 is Frank Fol, gerenommeerde Belgische chef, exclusieve cateringpartner van ISS Catering Services. Dit filiaal van de groep ISS legt zich voornamelijk toe op grootkeukendiensten voor private en openbare bedrijven, scholen, openbare instellingen, ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen.

"Eet meer groenten", dat is het motto van Frank Fol, de bedenker van het concept "Denk Groenten" die menu's samenstelt op basis van groenten en fruit voor een gezonde en evenwichtige voeding. We durven echter onze neus wel eens ophalen voor groenten... Toch moeten die deel uitmaken van onze dagelijkse maaltijden want groenten zijn essentieel voor een evenwichtige voeding. "Frank Fol heeft ons met zijn talent geleerd om van groenten, alle groenten, te houden, met zijn futuristische, creatieve en heerlijke recepten", vertelt Jean-Philippe Nédelec, Directeur Catering bij ISS. "Ook bij ISS Catering staat gezond, goed en evenwichtig eten dagelijks op het menu. We spelen in op de vraag van onze klanten, die voortdurend op zoek zijn naar culinaire nieuwigheden en een gezondere voeding", voegt Jean-Philippe Nédelec toe. En daarom is ISS Catering een partnership aangegaan met Frank Fol die, onder andere, zijn kennis zal delen met de chef-koks van ISS Catering. Op deskundig advies van Frank Fol breidt ISS Catering ook zijn dienstenaanbod uit op een markt die voortdurend in beweging is. "We luisteren naar de markt en gaan op zoek naar innoverende oplossingen voor een publiek dat steeds diverser en veeleisender wordt. En daarin schuilt onze kracht. Groenten - op de wijze van Frank Fol - zijn onmisbaar geworden op ons bord, voor groot én klein. Een ware streling voor de tong", besluit Jean-Philippe Nédelec.

Naast grootkeukendiensten organiseert ISS Catering Services ook bedrijfsevenementen en biedt cateringdiensten aan op sportieve en culturele manifestaties. Frank Fol zal ook hier zijn knowhow delen om tijdens deze evenementen een innovatieve en heerlijke ervaring aan te bieden.

Over ISS

ISS België is lid van de Deense groep ISS die facility services aanbiedt in 4 domeinen:

Property Services - Office Support - Cleaning - Catering

Met zijn 12.500 medewerkers en filialen in Anderlecht, Antwerpen, Brussel, Destelbergen, Estaimpuis, Floreffe, Gent, Groot-Bijgaarden, Halle, Heusden-Zolder, Heverlee, Isnes, Lokeren, Roeselare, Spiere-Helkijn, St. Katelijne-Waver, Tienen, Vilvoorde, Wilrijk, Zaventem en Zwijndrecht is ISS de belangrijkste leverancier van "facility services" in België.

In 2008 haalde ISS Belux een omzet van meer dan 400 miljoen euro.

De Deense groep ISS, die wereldwijd meer dan 500.000 mensen in meer dan 50 landen tewerkstelt, realiseerde in 2007 een totale omzet van 8,6 miljard euro.

Contactpersoon voor de pers: Walter Kestens, Strategy & Communication Director - walter.kestens@be.issworld.com

Meer informatie over de activiteiten van ISS: www.iss.be

Meer informatie over De Groentekok®: www.degroentekok.com

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen:
Zie het origineel