Gemeente Hoorn

Algemene raadscommissie vergadert vroeger

De vergadering van de algemene raadscommissie op dinsdag 17 februari start om 19.00 uur. De vergadering begint een uur vroeger omdat de agenda van 10 februari niet kon worden afgemaakt. Ook is het onderwerp bomenkap missiehuis aan de agenda toegevoegd.

Op 10 februari is afgesproken dat niet of gedeeltelijk behandelde agendapunten op 17 februari vooraan op de agenda worden geplaatst. Daarom begint de vergadering op dinsdag 17 februari om 19.00 uur.

Op 17 februari start de vergadering met de publieksrondvraag. Hier kunnen inwoners een vraag stellen over een onderwerp dat niet op de agenda staat.wordt. Hierna komen de agendapunten uitgangspunten voor het bestemmingsplan voor het Van Aalstweg gebied en de mogelijkheid van een tweede stadsspeeltuin aan de orde. Dit zijn onderwerpen die op 10 februari niet behandeld zijn.

Verder komen de welstandnota gemeente Hoorn 2008, evenals de bomenkap missiehuis en de mogelijkheden van het aanlichten van monumenten aan bod,. Tot slot wordt er gesproken over de dienstverlening van de sociaal raadslieden, die sinds kort door de gemeente Hoorn zelf wordt uitgevoerd, en het inzetten van 150 extra taalkoppels. Laatste wijziging van deze pagina: 13 februari 2009