Ingezonden persbericht


Eindhoven, 13 februari 2009

StukaFest 2009 groot succes!

EINDHOVEN - Gisteravond vond de tweede editie van StukaFest Eindhoven plaats. In vijftien Eindhovense studentenkamers vonden mini-optredens plaats van artiesten als Cool Genius, Jaap Robben en Skiggy Rapz. Afsluitend vond er een eindfeest plaats in poppodium Effenaar. Hier gingen de bezoekers los op de muziek van onder andere Freakatronic en de Melomanics.

Fileleed leek er even voor te zorgen dat enkele rondes niet op tijd van start konden gaan. Gelukkig was toch iedere artiest op tijd ter plaatse, waarna het feest kon beginnen. Het festival is bijzonder goed bezocht. Enkele acts, waaronder de band Cool Genius was zelfs volledig uitverkocht.

Wat de bezoekers kregen te zien op de locatie Leenderweg 177 was een grote verassing. Eenmaal binnen werd de spanning omgezet in verbazing. De zogenaamde Mystery Room kreeg invulling van de Muziekmachine in samenwerking met de theatrale band BEU. De woonkamer en keuken van het pand werden gevuld met stellages variërend van trillende tafels tot draaiende mechanismen met hakbijlen.

Na de drie rondes kwam het overgrote deel van de bezoekers naar Effenaar. Zowel Freakatronic als de Melomanics wisten het publiek in een overweldigende stemming te krijgen. Het feest bereikte het hoogtepunt toen zowel de artiesten als de bezoekers het podium deelden.

Mark Wesdijk
PR-coördinator StuKaFest Eindhoven

Studentencentrum "De Bunker"
t.a.v. Stichting Virus
J.F. Kennedylaan 3
5612 AB EINDHOVEN
040-2474015