Gemeente Utrecht

Sport Experience Utrecht 2009 knallend van start

Het leukste gratis sportevenement van Utrecht is er weer! De eerste Sport Experience Utrecht van 2009 vindt plaats op 20 februari in Sportcentrum Galgenwaard. Van 11.00 tot 16.00 uur kunnen jongeren tussen de 13 en 17 jaar een groot aantal sporten uitproberen. Van panna knock out, breakdance, streetsoccer en -dance tot taekwondo. Rappers Yes-R en Darryl verzorgen een spetterend optreden.

Dit jaar organiseert de gemeente Utrecht vijf wijk- en drie stedelijke edities van de Sport Experience Utrecht. Voor sportverenigingen dé manier om hun sportaanbod onder de aandacht te brengen. Voor inwoners van Utrecht een uitgelezen kans om op een laagdrempelige en uitnodigende manier gratis kennis te maken met de meeste uiteenlopende sporten.

Sport Experience Utrecht is opgezet om Utrechters van alle leeftijden en van verschillende culturen via sport met elkaar in contact te brengen. Sport is leuk en gezond en draagt bovendien bij aan opvoeding en integratie. De gemeente Utrecht wil zoveel mogelijk Utrechters aan het sporten krijgen en dit soort sportevenementen helpen daarbij.

Voor meer informatie kunt u kijken op: www.sportexperienceutrecht.nl.