XDIS wijzigt strategie onder de naam Dynamore Group of Companies


VEENENDAAL, 20090213 -- XDIS, de Nederlandse distributeur van Microsoft Dynamics Entrepreneur, wijzigt haar strategie en gaat verder onder de naam "Dynamore Group of Companies". Samen met 17 partners gaat Dynamore Group of Companies door als specialist op Microsoft Dynamics NAV. Deze groep van bedrijven heeft samen 18 verkooppunten, 30 Dynamics NAV specialisten en een zeer uitgebreid services pakket dat reikt van opleidingen, helpdesk, implementatie tot klantspecifieke aanpassingen in de software.

Dynamore beschikt over meerdere zeer ervaren medewerkers en onderhoudt zeer nauwe relaties met Microsoft.

"Wij zijn blij dat de samenwerking met Microsoft Dynamics Partner xdis, een vervolg krijgt. De strategie van Dynamore is voor Microsoft waardevol, omdat hierdoor ook kleinere partners ondersteund kunnen worden met de kwaliteit die wij nastreven" zegt Heleen van Offenbeek, van Microsoft Nederland.

"Deze nieuwe strategie van Dynamore is een logische vervolg op onze activiteiten als distributeur van Microsoft" zegt Marc Straus, directeur van Dynamore, "Wij bouwen door op de Dynamics NAV competenties en de intensieve relatie met Microsoft. Tevens maken we in de nieuwe opzet nog beter gebruik van onze `backoffice' faciliteiten op het gebied van opleidingen en helpdesk door nu ook maatwerk en consultancy services te bieden. Samen met onze business partners kunnen wij onze klanten op persoonlijke wijze lokaal bedienen terwijl wij tegelijk de professionaliteit en continuïteit kunnen bieden van een grote nationaal opererende Microsoft partner."

Dynamore Group of Companies:
Met haar hoofdkantoor in Veenendaal en 17 vestigingen verspreid over Nederland, meer dan 50 installaties en meer dan 30 Dynamics specialisten behoord Dynamore tot de meest toonaangevende Dynamics Nav partners in Nederland.