BiZZdesign en Mendix organiseren evenement:


"Van procesontwerp tot procesondersteuning"

ROTTERDAM, 20090126 -- Op 13 februari organiseren softwareleveranciers BiZZdesign en Mendix een gezamenlijke workshop waarin gedemonstreerd zal worden hoe het BiZZdesign softwarepakket en Mendix software naast elkaar gebruikt kunnen worden voor de realisatie van flexibele toekomstbestendige bedrijfsapplicaties. De workshop heeft een praktijkgericht karakter en is in het bijzonder bedoeld voor bedrijven die te maken hebben met dynamische bedrijfsprocessen.

In veel organisaties is de aansluiting tussen het procesontwerp en de daadwerkelijke inrichting en ondersteuning van het proces niet optimaal. Ontwerp en implementatie worden in veel gevallen gescheiden vormgegeven, waardoor afstemming en aansluiting te wensen overlaat. BiZZdesign en Mendix hebben hun krachten gebundeld om te zorgen voor een optimale aansluiting tussen ontwerp en ondersteuning van processen. In een speciale workshop op vrijdag 13 februari 2009 zullen BiZZdesign en Mendix laten zien hoe die aansluiting vorm krijgt, en hoe vanuit een procesontwerp applicaties gegenereerd kunnen worden die het ontworpen proces ondersteunen.

BiZZdesign is sterk in het modelgebaseerd ontwerpen, verbeteren en inrichten van bedrijfsprocessen en opereert op het snijvlak van proces, organisatie en informatietechnologie. Mendix levert een modelgebaseerde oplossing voor het snel en onderhoudbaar ontwikkelen van bedrijfsapplicaties. Hiermee kunnen snel en flexibel applicaties ontwikkeld worden die gemakkelijk zijn aan te passen aan dynamische bedrijfsprocessen en veranderende informatiebehoeften.

De samenwerking tussen BiZZdesign en Mendix stelt klanten in staat om vanuit de architectuur en het ontwerp van een proces deze te implementeren, met als doel een snelle en toekomstgerichte realisatie van bedrijfsprocessen, bedrijfsapplicaties en (web) services. BiZZdesign richt zich daarbij in het bijzonder op het architectuur- en procesontwerp, vervolgens maakt Mendix de BiZZdesign modellen executeerbaar als flexibele bedrijfsapplicaties die het proces volledig ondersteunen.

Tijdens de workshop wordt uitvoerig ingegaan op de methoden en technieken die ten grondslag liggen aan de tools van BiZZdesign en Mendix. Daarna zal er een uitgebreide tooldemonstratie gegeven worden, waarmee duidelijk wordt wat de mogelijkheden van de verschillende tools zijn, en op welke manier deze het ontwerpen en implementeren van processen ondersteunen. Dit zal worden toegelicht met praktijkvoorbeelden.

Kortom, deze workshop is een inspirerende en praktijkgerichte middag voor iedereen met interesse in procesontwerp en procesondersteuning.

Inschrijvingen en informatie

De workshop vindt plaats in het kantoor van BiZZdesign in Amersfoort (Stationsstraat 79F, 3811 MH, Amersfoort) en is vrij toegankelijk, wel dient u zich vooraf in te schrijven.

Voor meer informatie en een gedetailleerd programma kunt u contact opnemen met: Fabiennne van Luin (BiZZdesign) of Korstiaan Zandvliet (Mendix) via essentials@bizzdesign.nl of kunt u een bezoek brengen aan de websites:

www.bizzdesign.nl
www.mendix.nl

Over BiZZdesign

Bizzdesign biedt een complete en geïntegreerde model-gebaseerde oplossing voor het ontwerpen en verbeteren van uw bedrijfsprocessen. Belangrijkste gebieden van expertise zijn het managen en verbeteren van enterprise architectuur en het ontwerpen van bedrijfsprocessen. BiZZdesign biedt oplossingen door een uitgebalanceerde combinatie van goede (modellerings) tools, bewezen modellen en methodes, trainingen en consultancy services. BiZZdesign heeft een bewezen staat van dienst met succesvolle klanten, effectieve oplossingen en een professionele en enthousiaste staf. BiZZdesign: designing your business is our business!

Over Mendix
Mendix levert een krachtig software platform om bedrijfsprocessen te automatiseren in de `extended enterprise'. Het Mendix platform biedt een modelgedreven aanpak om flexibele applicaties te bouwen en te integreren in elke bestaande organisatie en iedere IT omgeving. In tegenstelling tot andere oplossingen, stelt de Mendix software bedrijfsanalisten in staat om actief deel te nemen in het ontwikkeltraject. Gerenommeerde bedrijven uit onder meer de financiële, logistieke en mediabranche, zoals Sandd, Agis Zorgverzekeringen, ABN Amro, Menzis, Sanoma en Mammoet maken gebruik van Mendix producten. Mendix is één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, heeft kantoren in Nederland, Amerika, Zweden en Engeland en heeft Rotterdam als thuishaven. Kijk voor meer informatie op www.mendix.com.